7 päivää

Seiska on ehdottomasti Suomen paras viihdelehti. Kaikkihan Seiskaa lukevat! Joka viikko ilmestyvä 7 päivää kertoo kuumimmat julkkisjuorut, koskettavimmat elämäntarinat ja viikon tärkeimmät puheenaiheet. Tätä lehteä ei kannata jättää lukematta mistään hinnasta.

Seiska on myös erinomainen TV-lehti, joka kertoo katsomisen arvoiset ohjelmat ja viikon ohjelmatiedot paremmin kuin mikään toinen lehti. Jo sen takia 7 päivää on ehdottomasti tilaamisen arvoinen lehti.

Tilaa 7 päivää!

Tilaajalahjat

Face Stockholm -meikkisetti

Face Stockholm -meikkisetti (arvo 49,90 €)

Saat nyt erikseen merkityissä tarjouksissa tilaajalahjana FACE Stockholm -setin!

Setti sisältää neljä laadukasta tuotetta: Rouge-poskipunan (sävy Devoted), Pearl Shadow -korostusvärin (sävy Shell), ripsivärin (sävy Black) ja huulikiillon (sävy Smart).

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Työkalusetti

Työkalusetti (arvo 39 €)

Monipuolinen 25-osainen työkalusetti tukevassa muovikotelossa. Paketti sisältää mm. kahdet pihdit, kuusi eri kokoista ruuvimeisseliä, neljä hylsyä, jatkovarren, ruuvinvääntimen sekä tukevat pinsetit.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

7 päivääSeiska on aito sensaatiolehti, joka keskittyy niihin juttuihin, joista lukijat ovat aidosti kiinnostuneita. Vihjepalkkioillaan se varmistaa, että meheviä julkkisjuoruja löytyy joka numeroon. Lukijoille paljastetaan herkullisia yksityiskohtia niin kotimaan julkkiksista kuin ulkomaan tähdistäkin.

TV-Seiskan puolelta löytyy elokuvien esittelyjä, TV- ja elokuvatähtien haastatteluja, TV-sarjoihin liittyviä juoruja ja juonipaljastuksia, elokuvien ja TV-sarjojen ensi-illat, pelien ja urheilujuttujen esittelyjä, katsojamäärälistauksia sekä kaikki viikon TV-ohjelmat.

Lehden tiedot

Seiskaa julkaisee Aller Media. Lehti ilmestyy kerran viikossa eli 49 numeroa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut