Aku Ankka Juniori

Aku Ankka Juniori on mullistava uutuusjulkaisu Suomessa ja sen digitaalinen palvelu ensimmäinen lajiaan maailmassa! Konsepti yhdistää sarjakuvia, opettavaisia tehtäviä ja hauskuutta ennennäkemättömällä tavalla ja kannustaa lasta oppimaan muun muassa kirjoitusta, laskemista ja päättelykykyä.

Aku Ankka Juniori sopii lasten ensimmäiseksi sarjakuvalehdeksi, sillä sen tarinat ovat helppolukuisia, lyhyitä ja kaiken lisäksi jokainen tarina on kuunneltavissa paketin digitaalipalvelun puolelta.

Kun tilaat Aku Ankka Juniorin, niin saat lehden lisäksi pääsyn lisämaksuttomaan digitaaliseen sisältöön vaikka tietokoneella tai tabletilla.

Tilaa Aku Ankka Juniori -lehti

Tilaajalahjat

Opi piirtämään Aku Ankka ja ystävät -kirja

Opi piirtämään Aku Ankka ja ystävät -kirja (arvo 23 €)

Tämän havainnollisen oppaan avulla opit taiteilemaan Ankkalinnasta tutut ystävykset Aku Ankasta Plutoon. Kirja opastaa vaihe vaiheelta, kuinka luot paperille vaikkapa ilmeikkään Iineksen tai hupaisan Hessun. Lisävinkkejä tarjoilee tunnettu kotimainen ankkataiteilijamme Kari Korhonen.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Aku Ankka -herätyskello

Aku Ankka -herätyskello (arvo 27 €)

Hilpeän Ankka-vekkarin ansiosta aikaisinkin aamuherätys on yhtä juhlaa. Kellon mitat ovat 12,6 x 8 x 2,5 cm. Paristo sisältyy pakkaukseen.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Aku Ankka JunioriPaperilehti on 36-sivuinen julkaisu, jossa on aina paljon lyhyitä sarjakuvia ja puuhatehtäviä. Aku Ankan ja hänen sisarenpoikiensa lisäksi lehden tarinoissa nähdään myös muita tuttuja Disney-hahmoja. Tarinat ovat ytimekkäitä ja sopivat tämän vuoksi erinomaisesti lukemista opetteleville, 3-7 -vuotiaille lapsille.

Paperilehden tilaajana sinulla on pääsy myös lehden digitaaliseen palveluun, johon voi kirjautua omilla tilaajatunnuksilla. Digipalvelusta löytyy lisää tehtäviä sekä lehdessä julkaistuja tarinoita ääneen puhuttuna. Palvelussa tarinaa luetaan aina ruutu kerrallaan, joten lapsi kykenee pysymään helposti mukana itsenäisestikin.

Digipalvelun tehtävät on jaoteltu kolmeen eri osaan: Sanasankari, Matikkamestari ja Kiva kaveri. Niissä lapsi oppii eri kirjaimet, lukemisen taitoa, numerot, laskemisen ja sosiaalisia taitoja hauskoilla tavoilla.

Lehden tiedot

Aku Ankka Juniori on 3-7 -vuotiaille lapsille suunnattu lehti, joka on paperisen julkaisun ja digipalvelun yhdistelmä. Se ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen julkaisija on Sanoma Magazines.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut