Aku Ankka

Ei ole Aku Ankkaa klassisempaa sarjakuvalehteä! Vuosikymmeniä suomalaislapsia (ja aikuisia!) viihdyttänyt Aku Ankka on edelleen kiinnostava ja hauska lukupaketti, joka kolahtaa postiluukusta joka keskiviikko. Tilaamalla Aku Ankan varmistat hauskat lukuhetket joka viikko.

Aku Ankan tilaajana saat paljon erilaisia etuja, kuten tarjoushintaisia sarjakuvakirjoja, keräilytuotteita ja muuta mukavaa. Tsekkaa myös Akkarin aina hyvät tilaajalahjat.

Tilauksiin sisältyy nykyään myös Aku Ankka Lataamo. Lataamosta löydät aina Aku Ankka -lehden uusimman numeron ja koko lehden arkiston aina 1950-luvulle asti.

Tilaa Aku Ankka

Tilaajalahjat

Lahjakortti Aku Ankka -kauppaan

Lahjakortti Aku Ankka -kauppaan (arvo 30 €)

Tämän monipuolisempaa kaupanpäällistä saa hakea! Voit käyttää 30 euron lahjakortin mihin tahansa Ankka-kaupan tuotteisiin. Löydät kaupasta mm. Aku Ankka -sarjakuvakirjat, Aku Ankan taskukirjat ja Aku Ankka -lehtien kansiot. Tarjolla on myös laaja valikoima lastenkirjoja, leluja, pelejä, elokuvia ja tekstiilejä, joissa seikkailevat lasten suosikkihahmot Ryhmä Hausta Frozeniin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Aku Ankka -pussireppu

Aku Ankka -pussireppu (arvo 25 €)

Trendikäs ja kestävä, repuksi sopiva jumppapussi Aku Ankka -logolla. Pussirepussa on huippukätevä vetoketjullinen sisätasku, jossa voi säilyttää esimerkiksi avaimia tai puhelinta. Repun mitat ovat 43 x 37 cm. Materiaali on tukevaa 600D-nylonia.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Aku AnkkaKerran viikossa postiluukusta putoava Aku Ankka sisältää monta tarinaa, joissa esiintyvät kaikki Ankkalinnan tutut hahmot, pääosassa tietenkin itse Aku, veljenpojat ja Roope-setä. Kaikkihan Aku Ankan tuntevat? Sarjakuvien taso on edelleen korkea ja lehdessä julkaistaan myös säännöllisesti vanhoja toiveklassikoita uusintoina.

Suomen hauskimmaksi nimitettyä lehteä lukee jo yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Liity sinäkin kasvavaan Ankka-fanien joukkoon!

Lehden nettisivuilta löytyy keskusteluja, arkisto vanhoista lehdistä ja kaikenlaista kivaa. Sivuilla on myös Ankka-tuotteita myyvä nettikauppa, josta tilaajat voivat tehdä ostoksia takuulla edullisilla tilaajaetuhinnoilla.

Aku Ankka lataamo

Tilauksiin sisältyy nykyään myös Aku Ankka Lataamo. Lataamosta löydät aina Aku Ankka -lehden uusimman numeron ja koko lehden arkiston aina 1950-luvulle asti. Aku Ankan taskukirjoja Lataamossa on jokainen numero vuodesta 2002 eli taskukirjasta 266 lähtien.

Luettavaa on valtavasti, joten onneksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia etsiä haluamiaan lehtiä. Voit esimerkiksi selailla eri piirtäjien sarjoja – löydät vaivattomasti vaikkapa kaikki VicarinDon Rosan tai Carl Barksin tarinat.

Selailla voi myös tarinoissa esiintyvien hahmojen tai tarinoiden aiheiden perusteella. Myös sanahaku onnistuu.

Tarinoita voi arvostella ja etsiä parhaat arvosanat saaneita. Voit myös merkitä omia suosikkejasi ja ladata pienen määrän tarinoita laitteelle luettavaksi myös silloin, kun nettiyhteys ei ole käytössä.

Palvelu on käytettävissä iOS- ja Android-sovelluksilla sekä tietokoneella nettiselaimen kautta. Lukeminen on todella helppoa ja miellyttävää. Koko Lataamo on käytettävissä yhdellä kuukausimaksulla.

Samaa käyttäjätunnusta on mahdollista käyttää kolmelta laitteelta yhtä aikaa, joten jokaiselle perheenjäsenelle ei tarvitse omaa käyttäjätunnusta. Aivan rajoittamatonta lukeminen ei ole: kuukaudessa saa lukea korkeintaan 500 tarinaa.

Lehden tiedot

Aku Ankkaa julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy kerran viikossa eli 52 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut