Anna

Anna on suomalaisten naistenlehtien klassikoita. Joka viikko ilmestyvä lehti on luotu aktiivisille naisille, jotka nauttivat elämästään laajasti. Lehti on naiseuden arkea ja juhlaa: koskettavia ja kiinnostavia henkilöjuttuja, muodin ja kauneuden pintakiiltoa — ja kaikkea siltä väliltä.

Anna on uudistunut upeasti hiljattain, joten lehti on entistä miellyttävämpää luettavaa. Lehdellä on tilaajia, jotka ovat lukeneet lehteä joka viikko viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan — Anna on uskollinen ystävä, joka ei koskaan petä.

Tilaa Anna

Tilaajalahjat

Tapio Wirkkalan Tähtitaivas-koru

Tapio Wirkkalan Tähtitaivas-koru (arvo 229 €)

Tapio Wirkkala suunnitteli Tähtitaivaan vuonna 1967 ja sitä valmistettiin vain tilauksesta. Koru on ainutlaatuinen ja saatavissa vain Otavamedian kautta! Upea riipus kruunaa näyttävästi juhlapuvun ja tuo ylellistä, kaunista glamouria arkeen. Tähtitaivas on hehkuvaa kultaa, zirkonien säihkettä ja huippusuunnittelija herkkää muotokieltä - lumoavaa, ajatonta kauneutta, joka heijastuu kantajaansa! Kullattua 925 hopeaa. Sileä käärmeketju, jonka pituus on 45 cm. Riipuksen korkeus on 5,5cm ja leveys n. 3cm.

Lady Di -rubiiniriipus

Lady Di -rubiiniriipus (arvo 90 €)

Upea riipus, jossa brilliant-hiottu rubiini (2x1,1cm) ympärillään 12 kuutiollisia zirkonioita. Ketju on 45 cm pitkä Venetzia-kaulaketju 925% hopeaa rodinoituna.

Toimitetaan korurasiassa.

Victorinox Swisscard Nail Care -setti

Victorinox Swisscard Nail Care -setti (arvo 44 €)

Luottokorttimallinen kynsienhoitosetti kulkee aina kätevästi mukanasi laukussa, taskussa tai vaikka lompakossa. Sisältää: lasinen kynsiviila, joka ei tylsy, ruostumaton teräsneula, sakset, kuulakärkikynä, pinsetit,

Linnea-huivi

Linnea-huivi (arvo 20 €)

Ihana pehmeä, rypistymättömästä materiaalista valmistettu huivi, jossa on vaalealla pohjalla sinisiä ja punertavansävyisiä kuvioita. Sopii ympäri vuoden käytettäväksi. Huivin koko on 90x180 cm ja materiaali 100% polyester.

Soljellinen lompakko (RFID) ja geelinaamio

Soljellinen lompakko (RFID) ja geelinaamio (arvo 78,95 €)

RFID-suojauksella varustettu naisten lompakko. Vaaleanruskeaa nahkaa, edessä koristeellinen solki, nepparisuljenta. Yksi vetoketjullinen tasku kolikoille. 23 taskua luottokorteille, joista kaksi läpinäkyvällä kalvolla varustettuja. Kolme isompaa taskua mm. seteleille tai kuiteille.

Koko suljettuna: leveys 17 cm, korkeus 9 cm, syvyys 2,5 cm.
Koko avattuna: leveys 25,5 cm, korkeus 17 cm, syvyys 0,5 cm

Monikäyttöinen silmämaski helpottaa päänsärkyjä ja laskee turvotusta. Silmämaski asettuu hyvin kasvoille rauhoittaen sekä mielen että kropan. Maskissa yhdistyvät geelinaamion rauhoittavat vaikutukset ja unimaskin valoa estävät ominaisuudet.

Lämmitettynä maski rentouttaa lihaksia ja helpottaa päänsärkyä. Viilennettynä maski laskee silmien turvotusta ja auttaa rasittuneita silmiä.

Käyttöohjeet: Lämpimänä: Lämmitä mikroaaltouunissa 10 sekunnin ajan ja odota, kunnes silmämaski on kosketukselle sopivan lämmin. Jos tarvitaan lisää lämpöä, lämmitä maskia viisi sekuntia kerrallaan. Mikroaaltouunien lämpötilat vaihtelevat, lämmitysajan ei tulisi ylittää 30 sekuntia. Älä anna maskin ylikuumentua!

Viileänä: Viilennä jääkaapissa yhden tunnin ajan. Erittäin kylmän maskista saat viilentämällä sitä pakastimessa 10-15 minuutin ajan. Älä anna maskin jäätyä kokonaan.

Puhdistus: Käsinpesu miedolla saippualla ja vedellä.

Soljellinen lompakko (RFID) ja poncho

Soljellinen lompakko (RFID) ja poncho (arvo 128 €)

RFID-suojauksella varustettu naisten lompakko. Vaaleanruskeaa nahkaa, edessä koristeellinen solki, nepparisuljenta. Yksi vetoketjullinen tasku kolikoille. 23 taskua luottokorteille, joista kaksi läpinäkyvällä kalvolla varustettuja. Kolme isompaa taskua mm. seteleille tai kuiteille.

Koko suljettuna: leveys 17 cm, korkeus 9 cm, syvyys 2,5 cm.

Koko avattuna: leveys 25,5 cm, korkeus 17 cm, syvyys 0,5 cm

Raidallinen poncho-viitta

Koko 124x140 cm + 8 cm hapsut, paino 300g

45% polyester ja 55% akryyli, laatu on Anti billing raitakuosi, pohjavärinä beige, jossa valkoisia ja siniharmaita raitoja.

Katso myös

Lehden sisältö

AnnaAnnasta löydät joka viikko syväluotaavat henkilöhaastattelut, reportaasin sekä tavallisten naisten koskettavat selviytymistarinat, esimerkiksi huippusuositun Matka naiseksi -sarjan kohtalot. Lifestyle-osio esittelee muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja hyvän olon trendit asiantuntevien toimittajien koostamana. Laajentuneet Pinnalla-ajankohtaissivut kattavat joka viikko kulttuuritärpit ja puhutuimmat aiheet.

Lehden tiedot

Annaa julkaisee Otavamedia. Lehti ilmestyy 48 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut