Auto Bild Suomi

Auto Bild on vuonna 1986 perustettu saksalainen autoalan viikkolehti, joka kertoo automaailman uutuuksista. Lehti ilmestyy suomeksi nimellä Auto Bild Suomi ja on Suomen tiheimmin ilmestyvä autoalan lehti. Auto Bildiä tulee vuodessa 24 numeroa eli noin joka toinen viikko. Auto Bildin lukija pysyy hyvin ajan tasalla automaailman tapahtumista.

Suomalainen lehti ei ole pelkkä käännös saksalaisesta, vaan lehdellä on oikea toimitus Suomessa, joka tuottaa Suomen oloihin liittyvää autotietoa muista eurooppalaisista versioista saatavan kansainvälisen materiaalin lisäksi. Autoharrastajalle Auto Bild on oivallista luettavaa.

Tilaa Auto Bild Suomi!

Tilaajalahjat

Bluebiit-vara-akku

Bluebiit-vara-akku (arvo 24,90 €)

Tyylikkäästi muotoiltu, vain hieman luottokorttia suurempi PowerCard vara-akku lataa puhelimesi, tablettisi tai vaikkapa kamerasi nopeasti. Helposti taskussa tai laukussa kulkeva vara-akku varmistaa, ettei tärkeästä laitteestasi lopu virta koskaan kesken käytön. Pienikokoinen vara-akku on aina helppo pitää mukana, ja virtaa riittää!

PowerCardissa on älysiru, joka tarkkailee akun varaustasoa ja optimoi virran kulutusta — näin akku kestää entistä pidempään! PowerCard ilmoittaa jäljellä olevan varaustason LED-valolla (25%, 50%, 75%, 100%). Laite on yhteensopiva iPhonen (5 ja 6) ja Samsungin, Nokian, HTC:n ja muiden uusien Android- ja Microsoft-puhelimien kanssa ja minkä tahansa micro-USB-liitäntää käyttävän laitteen kanssa. PowerCardissa on 2500 mAh:n akku, josta lataa useimmat modernit älypuhelimet kerran.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Auto Bild SuomiAuto Bild esittelee automaailman kuumimmat uutuudet. Jokainen numero on täynnä tietoa uusista autoista. Jokaisessa lehdessä testataan monta autoa perusteellisesti. Uutiset kertovat, mitä on tulossa ja paljastavat uudet automallit ensimmäisten joukossa.

Lehden pääpaino on nimenomaan uusien automallien esittelyssä ja vertailussa. Se onkin Suomen paras autolehti, mikäli on kiinnostunut nimenomaan ajankohtaisasioista. Lehdessä on eniten testejä ja vertailuja.

Lehdessä on reportaaseja autourheilusta, urheiluautoista ja erilaisista autojen tekniikkaan liittyvistä kysymyksistä. Reportaaseja tehdään runsaasti myös Suomessa, aiheinaan esimerkiksi autourheilun suomalaisnimet.

Lehden tiedot

Auto Bild Suomea julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut