ET Matkaopas

Uusi ET Matkaopas on kattava ja hyödyllinen matkailuun keskittyvä julkaisu, jonka tähtäimessä on auttaa sinua suunnittelemaan mieleisesi lomamatka juuri sinulle sopivalla budjetilla. Lehdessä esitellään uusimpia matkakohteita ja vielä tuntemattomiakin paikkoja, joita muut reissaajat eivät ole vielä hoksanneet.

ET Matkaoppaan lukijat pääsevät poimimaan mansikat kakusta tämän värikkään lehden ansiosta, sillä matkakohteiden esittelyn lisäksi lehden sivuilta voi bongata rahanarvoisia vinkkejä ja hyödyllisiä tietoiskuja.

Parasta lääkettä matkakuumeeseen saat tilaamalla ET Matkaoppaan suoraan kotiisi!

Tilaa ET Matkaopas -lehti

Tilaajalahjat

Bluebiit-vara-akku

Bluebiit-vara-akku (arvo 24,90 €)

Tyylikkäästi muotoiltu, vain hieman luottokorttia suurempi PowerCard vara-akku lataa puhelimesi, tablettisi tai vaikkapa kamerasi nopeasti. Helposti taskussa tai laukussa kulkeva vara-akku varmistaa, ettei tärkeästä laitteestasi lopu virta koskaan kesken käytön. Pienikokoinen vara-akku on aina helppo pitää mukana, ja virtaa riittää!

PowerCardissa on älysiru, joka tarkkailee akun varaustasoa ja optimoi virran kulutusta — näin akku kestää entistä pidempään! PowerCard ilmoittaa jäljellä olevan varaustason LED-valolla (25%, 50%, 75%, 100%). Laite on yhteensopiva iPhonen (5 ja 6) ja Samsungin, Nokian, HTC:n ja muiden uusien Android- ja Microsoft-puhelimien kanssa ja minkä tahansa micro-USB-liitäntää käyttävän laitteen kanssa. PowerCardissa on 2500 mAh:n akku, josta lataa useimmat modernit älypuhelimet kerran.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Pikku Myy -muki

Pikku Myy -muki (arvo 19,90 €)

Pikku Myy on yksi Mymmelin lukuisista lapsista. Hän on kaikista pienin ja pippurisin. Pikku Myy haluaa aina päättää itse mitä tekee. Sotkuisuus ja epäjärjestys eivät kiusaa häntä lainkaan ja pienikokoisena hän mahtuu piiloon maitokannuun tai keittiön laatikkoon kauhojen ja vispilöiden sekaan. 0,3 L muki.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Bluebiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree -säätimet ja microfoni. Litteä ergonomia mahdollistaa käytön kypärän alla.

Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 4 tuntia ja standby-tilassa lähes viikon. Bluetooth 4.1 ominaisuus takaa varman ja pätkimättömän toiminnan kaikissa ympäristöissä.

Kuulokkeissa on normaalin 12 kk:n takuun lisäksi 6 kk:n Biit Action -erikoistakuu eli riippumatta hajoamisen syystä korvaamme uudet!

Ominaisuudet:
Handsfree: Kyllä
Inpedanssi: 16ohms
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4h
Valmiusaika: 140h
Lataaminen: Micro-USB, n. 2h täyteen lataukseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Marimekon Suomu-laukku

Marimekon Suomu-laukku (arvo 79 €)

Materiaali: 100 % puuvilla-markiisi. Väri: musta-valkoinen. Koko: korkeus 29 cm, leveys 24,5 cm, syvyys 5 cm, hihnan pituus 110 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

ET MatkaopasET Matkaopas on matkailuun ja matkakohteisiin keskittyvä, asiantunteva harrastelehti. Lehdessä kerrotaan suomalaisten suosikkilomakohteiden lisäksi uusista löydöistä ja eksoottisemmistakin vaihtoehdoista sekä annetaan erinomaisia sisäpiirin vinkkejä matkoille.

Lehdessä ei kuitenkaan unohdeta muita tärkeitä asioita, kuten matkavakuutuksia, kuluttajan oikeuksia tai terveys- ja turvallisuusasioita. ET Matkaoppaan avulla on helppo pysyä ajan tasalla muun muassa lentoyhtiöiden uusista turvallisuussäädöksistä ja matkakohteiden rokotesuosituksista.

Lehden omat matkaekspertit kertovat ET Matkaoppaassa omat hyödylliset neuvonsa ja suomalaiset matkaajat kertaavat omia kokemuksiaan, jotka voivat olla apuna oman matkan suunnittelussa.

ET Matkaoppaalla on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua joihinkin lehden artikkeleista sekä osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

ET Matkaopas on matkailun erikoislehti, jota kustantaa Sanoma Media Finland Oy. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut