ET

ET on lehti varttuneemman lukijan makuun. ET, tai Enemmän Tarinoita -lehti on täynnä artikkeleita ja haastatteluita, jotka painottuvat hyvän elämän viettämiseen.

ET kannustaakin nauttimaan elämästä ja antaa siihen avaimia mm. matkailun, terveyden ja hyvien ruokien osalta. Lehden kohdeyleisöä ovat varttuneemmat lukijat, jotka ovatkin otettu huomioon kaikissa lehden teksteissä.

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

Tilaa ET-lehti

Tilaajalahjat

AEG matkaradio DRR ja Casa-keittiötekstiilisetti

AEG matkaradio DRR ja Casa-keittiötekstiilisetti (arvo 45 €)

Upeassa alumiinikuorisessa radiossa on kello ja irrotettava kaiutinosa. Pakkauksessa on mukana kuulokkeet ja vyöklipsi, joten voit kuunnella radiota missä vain. Toimii kahdella AAA-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Setti sisältää: 3 kpl 50 x 70 cm kokoisia Teksti-keittiöpyyhkeitä, värit minttu, pinkki ja nutria, sekä 4 kpl beigenvärisiä Dots-tabletteja, koko 33 x 45 cm. Tekstiilien materiaali on 100 %:inen puuvilla.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Luhta Meri-suihkumatto ja FELT-huopakassi

Luhta Meri-suihkumatto ja FELT-huopakassi (arvo 65,95 €)

Suloisen pehmeä, laadukas kylpyhuonematto tekee aamuheräämisistä hiukan lempeämpiä. Puhtaan valkoinen matto kaunistaa kylpyhuoneen kuin kylpyhuoneen ja sopii yksivärisenä monenlaiseen sisustukseen. Helppohoitoisen maton materiaali on 100 % puuvillaa, ja se on kooltaan 60 x 80cm.

Harmaa huopakassi on joka kodin trendikäs käyttöesine. Siinä säilytät lempilehtesi tai keskeneräisen käsityösi kauniisti käden ulottuvilla. Reilunkokoista kassia voit käyttää myös tavaroiden ekologiseen kantamiseen kauppareissuilla tai mökkimatkoilla!

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Tuubihuivi eläinkuviokuosilla ja Raxun rinnalla -kirja

Tuubihuivi eläinkuviokuosilla ja Raxun rinnalla -kirja (arvo 63,90 €)

Raxun rinnalla – Kohti pysyvää painonhallintaa -kirja (2014) - Itsenäinen jatkoteos supersuosion saavuttaneelle Raxun remppa – Rapakunnosta hyvään oloon –kirjalle (2013). Yhteistyössä Hyvä terveys -lehden kanssa.

- Kirjassa Raakel Lignell pohtii ravitsemuksen asiantuntijan Patrik Borgin kanssa pysyvän painonhallinnan keinoja. Pysyykö alkuinnostus?
- Kirjassa on 25 Raxun suosikkireseptiä, joiden toimittamisesta vastaa Teresa Välimäki
- 144 sivua.

Raakel Lignellin odotettu jatko-osa kertoo miten elämä jatkuu suuren painonpudotuksen jälkeen. Miten suuri elämänmuutos näkyy arjessa, työssä ja harrastuksissa? Pysyykö paino alhaalla, mistä into jatkamiseen? Kirja kannustaa uuden minäkuvan rakentamisessa ja motivaation ylläpitämisessä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

ET logo
ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. ET-lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

Matkailuartikkelit eivät ole nuorten juhlimisreissuja, vaan vanhemmille sopivaa rentoutumista ja kulttuurimatkailua. Kaikki lehden kirjoitukset ovat aina mielenkiintoista ja elämänmyönteistä luettavaa.

Lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät lisää artikkeleita ja pääset myös itse osallistumaan keskusteluun.

ET ilmestyy 20 kertaa vuodessa ja on kiinnostavaa luettavaa kannesta kanteen.

ET-lehti sai myös oman sisarlehden, joka keskityy varttuneempien ihmisten terveyteen. ET Terveys on opas henkilökohtaiseen terveyteen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän aloilla.

Lehden tiedot

ET-lehti on Sanoma Magazines Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 20 kertaa vuodessa. Se tarjoaa luettavaa varttuneemmalle lukijakunnalle ja sillä on sisarlehti ET Terveys, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut