ET

ET on lehti varttuneemman lukijan makuun. ET, tai Enemmän Tarinoita -lehti on täynnä artikkeleita ja haastatteluita, jotka painottuvat hyvän elämän viettämiseen.

ET kannustaakin nauttimaan elämästä ja antaa siihen avaimia mm. matkailun, terveyden ja hyvien ruokien osalta. Lehden kohdeyleisöä ovat varttuneemmat lukijat, jotka ovatkin otettu huomioon kaikissa lehden teksteissä.

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

Tilaa ET-lehti

Tilaajalahjat

Cook

Cook'n Co -Veitsisetti (arvo 35,95 €)

4 veitsen setti, jossa yksi paistiveisti ja kolme japanilaista santoku-kokkiveistä yleiseen paloitteluun.

Paistiveitsi 20 cm, santoku-veitsi 18 cm, santoku-veitsi 12,5 cm ja santoku-veitsi 11,5 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

House of Elliot -korusetti

House of Elliot -korusetti (arvo 88 €)

House of Elliot -korusettiin kuuluu tyylikkäät ranne- ja korvakorut.

Ella-rannekoru: Tämä naisellinen rannekoru on punottu korkealaatuiseen nahkaan. Kiepauta ranteen ympärille neljä kertaa ja kiinnitä napilla sopivaan pituuteen, tämän ansiosta sopii kaikkiin ranteisiin.
Rannekorussa käytetty puolijalokiviä, kristallia ja helmiäistä.

Korvakorut: Helmiäis-valkoiset korvakorut joiden helmi on seashell. Korvakorun lukko-osa on hopeaa. Helmen halkaisija on 6 mm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Magnus Paulin Cognac-lompakko ja korttitasku

Magnus Paulin Cognac-lompakko ja korttitasku (arvo 96 €)

Suomalaisen perheyrityksen, Magnus Paulin konjakin väriseen lompakkosettiin kuuluu vetoketjullinen lompakko ja erillinen korttikotelo. Setti on hieno kokonaisuus, joka toimii myös iltalaukkuna.

Lompakossa on luottokorttitaskujen lisäksi vetoketjullinen kolikkotasku sekä runsaasti tilaa seteleille ja kuiteille.

Lompakko on aitoa nahkaa ja sen koko on 20 x 10,5 x 2 cm. 8 paikkaa luottokorteille, 4 sisätaskua.

Erillinen luottokorttitasku on kooltaan 10,5 x 7,5 x 0,2 cm ja sisältää 7 luottokorttipaikkaa.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

ET logo
ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. ET-lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

Matkailuartikkelit eivät ole nuorten juhlimisreissuja, vaan vanhemmille sopivaa rentoutumista ja kulttuurimatkailua. Kaikki lehden kirjoitukset ovat aina mielenkiintoista ja elämänmyönteistä luettavaa.

Lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät lisää artikkeleita ja pääset myös itse osallistumaan keskusteluun.

ET ilmestyy 20 kertaa vuodessa ja on kiinnostavaa luettavaa kannesta kanteen.

ET-lehti sai myös oman sisarlehden, joka keskityy varttuneempien ihmisten terveyteen. ET Terveys on opas henkilökohtaiseen terveyteen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän aloilla.

Lehden tiedot

ET-lehti on Sanoma Magazines Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 20 kertaa vuodessa. Se tarjoaa luettavaa varttuneemmalle lukijakunnalle ja sillä on sisarlehti ET Terveys, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut