ET

ET on lehti varttuneemman lukijan makuun. ET, tai Enemmän Tarinoita -lehti on täynnä artikkeleita ja haastatteluita, jotka painottuvat hyvän elämän viettämiseen.

ET kannustaakin nauttimaan elämästä ja antaa siihen avaimia mm. matkailun, terveyden ja hyvien ruokien osalta. Lehden kohdeyleisöä ovat varttuneemmat lukijat, jotka ovatkin otettu huomioon kaikissa lehden teksteissä.

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

Tilaa ET-lehti

Tilaajalahjat

Victorinox-keittiöveitsi

Victorinox-keittiöveitsi (arvo 35 €)

Victorinox-keittiöveitsen erittäin tukeva, jäykkä ja kapeahko terä soveltuu kaikkeen ruoan leikkaamiseen ja pilkkomiseen. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää käyttöä.

Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatua valvotaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään partaveitsenteräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja tarkoittavat pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Veitset voidaan teroittaa aina tarvittaessa huipputeräviksi normaaleilla teroitusvälineillä. Oikein käytettynä ja hoidettuna ne kestävät kotikäytössä huippukuntoisina sukupolvelta toiselle. Valmistettu Sveitsissä. Elinikäinen takuu!

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Finlaysonin Mila-pöytäliina

Finlaysonin Mila-pöytäliina (arvo 41,90 €)

Finlaysonin pöytäliinan raikkaan värinen Mila-kuosi luo kauniin taustan niin juhla- kuin arkikattauksiinkin. Sinivalkoinen pirteä kukkakuvio sopii mainiosti myös puutarhajuhliin tai mökkiä somistamaan. Kangas on napakkaa ja laadukasta täyttä puuvillaa.

Koko: 145 x 250 cm

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Fiskarsin Suomi 100 -sakset

Fiskarsin Suomi 100 -sakset (arvo 19,90 €)

Laadukkaissa Fiskarsin Suomi 100 -saksissa on virallinen juhlavuoden logo ja sinivalkoinen väritys.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Bluebiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree -säätimet ja microfoni. Litteä ergonomia mahdollistaa käytön kypärän alla.

Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 4 tuntia ja standby-tilassa lähes viikon. Bluetooth 4.1 ominaisuus takaa varman ja pätkimättömän toiminnan kaikissa ympäristöissä.

Kuulokkeissa on normaalin 12 kk:n takuun lisäksi 6 kk:n Biit Action -erikoistakuu eli riippumatta hajoamisen syystä korvaamme uudet!

Ominaisuudet:
Handsfree: Kyllä
Inpedanssi: 16ohms
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4h
Valmiusaika: 140h
Lataaminen: Micro-USB, n. 2h täyteen lataukseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

ET logo
ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. ET-lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

Matkailuartikkelit eivät ole nuorten juhlimisreissuja, vaan vanhemmille sopivaa rentoutumista ja kulttuurimatkailua. Kaikki lehden kirjoitukset ovat aina mielenkiintoista ja elämänmyönteistä luettavaa.

Lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät lisää artikkeleita ja pääset myös itse osallistumaan keskusteluun.

ET ilmestyy 20 kertaa vuodessa ja on kiinnostavaa luettavaa kannesta kanteen.

ET-lehti sai myös oman sisarlehden, joka keskityy varttuneempien ihmisten terveyteen. ET Terveys on opas henkilökohtaiseen terveyteen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän aloilla.

Lehden tiedot

ET-lehti on Sanoma Magazines Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 20 kertaa vuodessa. Se tarjoaa luettavaa varttuneemmalle lukijakunnalle ja sillä on sisarlehti ET Terveys, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut