Hyvä terveys

Hyvä Terveys -lehti tarjoaa luotettavaa ja tutkittua tietoa terveyden maailmasta ja hyvinvoinnista. Lukijoille on luvassa ohjeita ja vinkkejä oman elämänlaadun parantamiseen ja tärkeää tietoa lääketieteen uusista tuulista ja hoidoista. Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi huomioidaan myös henkistä tasapainoa.

Hyvä terveys -lehden taustalta löytyy luotettava ja tunnettu suomalainen lääkäriseura Duodecim, joten voit olla varma, että lehden sisältö perustuu tieteeseen ja tutkimukseen. Tämä lehti on luotettava suomalaisen terveystiedon lähde!

Tilaa Hyvä terveys -lehti

Tilaajalahjat

House of Elliot -korusetti

House of Elliot -korusetti (arvo 88 €)

House of Elliot -korusettiin kuuluu tyylikkäät ranne- ja korvakorut.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Bluebiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree -säätimet ja microfoni. Litteä ergonomia mahdollistaa käytön kypärän alla.

Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 4 tuntia ja standby-tilassa lähes viikon. Bluetooth 4.1 ominaisuus takaa varman ja pätkimättömän toiminnan kaikissa ympäristöissä.

Kuulokkeissa on normaalin 12 kk:n takuun lisäksi 6 kk:n Biit Action -erikoistakuu eli riippumatta hajoamisen syystä korvaamme uudet!

Ominaisuudet:
Handsfree: Kyllä
Inpedanssi: 16ohms
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4h
Valmiusaika: 140h
Lataaminen: Micro-USB, n. 2h täyteen lataukseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

BlueBiit PowerCard-vara-akku

BlueBiit PowerCard-vara-akku (arvo 24,90 €)

Tyylikkäästi muotoiltu, vain hieman luottokorttia suurempi PowerCard vara-akku lataa puhelimesi, tablettisi tai vaikkapa kamerasi nopeasti. Helposti taskussa tai laukussa kulkeva vara-akku varmistaa, ettei tärkeästä laitteestasi lopu virta koskaan kesken käytön. Pienikokoinen vara-akku on aina helppo pitää mukana, ja virtaa riittää!

PowerCardissa on älysiru, joka tarkkailee akun varaustasoa ja optimoi virran kulutusta — näin akku kestää entistä pidempään! PowerCard ilmoittaa jäljellä olevan varaustason LED-valolla (25%, 50%, 75%, 100%). Laite on yhteensopiva iPhonen (5 ja 6) ja Samsungin, Nokian, HTC:n ja muiden uusien Android- ja Microsoft-puhelimien kanssa ja minkä tahansa micro-USB-liitäntää käyttävän laitteen kanssa. PowerCardissa on 2500 mAh:n akku, josta lataa useimmat modernit älypuhelimet kerran.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Urban Sailor -reppu

Urban Sailor -reppu (arvo 59 €)

Urban Sailor -reppu on väritykseltään raidallinen, jossa valkoisella pohjalla tummansinisiä raitoja. Repussa on yksi kantohihna.

Materiaali: kestävä Puuvilla-polyesteri (60% puuvilla, 40% polyesteri)
Koko: 30x47 cm (pohjan halkaisija x korkeus)
Brändi: Urban Sailor

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Hyvä terveys logo

Hyvä terveys on 14 kertaa vuodessa ilmestyvä terveyden ja hyvinvoinnin lehti. Lehden sivuille on kerätty kattava paketti kaikkeen henkilökohtaiseen hyvinvoitiin liittyvästä. Mukana on artikkeleita niin ruokavalioista, terveyttä edistävästä liikunnasta, arjen hyvinvoinnista, henkisestä tasapainosta ja ihmissuhteista. Mukaan on saatu myös julkisuuden henkilöiden omakohtaisia kertomuksia ja ratkaisuita arjen pulmiin ja käytännön haasteisiin.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jotka tarjoavat lisää luettavaa ja tietoa lukijoille.

Lehden tiedot

Hyvä terveys on Sanoma Magazinesin julkaisema lehti, joka ilmestyy 14 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut