Katso

Katso-lehti on perjantaisin ilmestyvä suomalainen aikakauslehti, joka tarjoaa viikoittain mm. uuden ohjelmaoppaan yli 70 kanavalle, uusien elokuvien ja tv-sarjojen esittelyitä ja näyttelijöiden haastatteluita. Katso viihdyttää sateisina päivinä ja silloin, kun jaksamista on vain heittäytyä sohvalle ja käynnistää televisio.

Tilaamalla Katso-lehden olet aina ajan tasalla television ohjelmatarjonnasta sekä leffateattereiden tuoreimmista uutuuksista.

Tilaa Katso-lehti

Tilaajalahjat

Aarikan Pihlaja-viikonloppulaukku

Aarikan Pihlaja-viikonloppulaukku (arvo 49 €)

Aarikan viikonloppulaukku kauniilla Pihlaja-kuosilla on mainio asuste viikonloppuretkelle, kaupunkilomalle tai vaikka kauppareissulle. Tilavaan laukkuun mahtuu hyvin vaihtovaatteet ja -jalkineet, pesuvälineet ja muut välttämättömät matkatavarat ja sen voi ottaa esimerkiksi lennolle käsimatkatavarana.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Aarikan rannekello

Aarikan rannekello (arvo 59,90 €)

Aarikan tekstiilirannekellon kuosiksi on valittu klassisen moderni ja tyylikäs pallokuvio. Rannekellossa on käytännöllinen ja trendikäs Nato-ranneke, jossa osa rannekkeesta kulkee kaksinkertaisena kellon kuoren ja ranteen välistä. Näin Nato-ranneke pitää kellon paikoillaan.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

KatsoKatso tarjoaa kattavan kanavaoppaan, josta löytyy ohjelmien aikataulut yli 70 kanavalle. Tämän lisäksi lehti tarjoaa kuumia puheenaiheita viihteen maailmasta; ohjelmien taustoja, elokuvien tekijöitä ja upeita haastatteluita varsinkin kotimaisen tv-viihteen ja elokuva-alan ohjaajilta ja näyttelijöiltä. Mukana on toki myös elokuva-arvosteluita ja ennakkotietoa vasta tulossa olevista sarjoista.

Katsosta voi lukea kotimaisten ohjelmien ohella ulkomaisistakin tv-sarjoista ja elokuvista. Lehden tarjoama opas on omiaan nykyaikaisen digiajan tv-viihteen suurkuluttajalle.

Katso-lehdellä on myös omat nettisivut, jonka kautta voit esittää kysymyksiä lehden toimitukselle sekä vastata lehden mielipidekysymyksiin.

Lehden tiedot

Katso on suomalainen tv-viihdelehti, jota julkaisee Aller Media Oy. Uusi numero ilmestyy joka perjantai ja vuodessa numeroita julkaistaan 49 kappaletta.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut