Kippari

Mikä onkaan mukavampaa, kuin kauniina kesäpäivänä hypätä oman veneen ruoriin ja lähteä ajelemaan järvelle. Aurinko paistaa lämpimästi ja raikas tuuli puhaltaa hiuksissa. Tätä on elämä moottoriveneen omistajana ja tuossa roolissa sinulle on tehty oma aikakausilehti, Kippari.

Kippari on Suomen ainoa moottoriveneilyyn erikoistunut aikakausilehti, mutta se ei ole ollut mikään syy lepsuilla. Kippari onkin mahtava lukupaketti jokaiselle veneilystä ja veneistä kiinnostuneelle.

Tilaa Kippari-lehti

Tilaajalahjat

Käsivarsikotelo älypuhelimelle

Käsivarsikotelo älypuhelimelle (arvo 29,90 €)

Neopreenikotelo pitää puhelimen tukevasti turvallisessa paikassa treenin aikana. Voit käyttää kosketusnäyttöä näppärästi suojakalvon läpi.Tarranauhalla ja metallisoljella kiinnitettävässä mustassa kotelossa on pieni tasku esimerkiksi avaimelle tai pikkurahalle. Suojakalvon ympärillä on heijastavaa materiaalia, ja kotelon kääntöpuolella on kätevä osoitelappupaikka. Sisämitta 7,5 x 14,5 cm. Sopii useimmille älypuhelimille.

Kokoontaitettava reppu

Kokoontaitettava reppu (arvo 45 €)

Kätevä kokoon taittuva reppu on oiva varareppu matkoille, mökille tai arkeen. Kevyt reppu taittuu helposti omaan sivulokeroonsa ja menee näin pieneen tilaan. Ulkopuolella kaksi vetoketjullista lokeroa ja sivuilla kaksi taskua. Koko noin 46,5 x 32 x 14,5 cm ja tilavuus noin 30-35 litraa. Materiaali helppohoitoista, kosteudenkestävää ripstop-nylonia (vedenpitävä muutoin paitsi saumoista).

Cob Led -taskulamppu

Cob Led -taskulamppu (arvo 49 €)

COB-taskulamppu tuo tasaisen kirkasta valoa pimeisiin nurkkauksiin. Metallinhohtoisen alumiinirungon päässä on LED-valo ja rungossa tehokas paneelimainen COB-valo. Valitse neljästä toiminnosta: täysi teho, puoliteho, strobo tai COB. Säädettävällä zoom-toiminnolla voit kohdistaa valon tarkasti haluamaasi paikkaan. Metalliklipsillä varustettua tyylikästä taskulamppua on ilo kantaa mukana taskunliepeessä tai pitää helposti ulottuvilla kotona, autossa, veneessä tai mökillä. Valaisuaikaa on jopa 5-6 tuntia. Lampun pituus 15,3 cm. Mukana kaksi AA-paristoa. Voit myös kiinnittää lampun vaivattomasti metallipintoihin rungon päässä olevalla magneetilla. Toimitetaan lahjapakkauksessa.

Miesten RFID-lompakko

Miesten RFID-lompakko (arvo 50 €)

Miesten musta nahkainen lompakko sekä erillinen korttikotelo. Molemmissa on RFID suojaus, joka estää pankki- tai luottokortin etäluvun ja skannauksen. Lisää tietoa RFID suojauksesta: Estä ja ehkäise identiteettivarkaudet. RFID-suojattu lompakko suojaa luottokorttejasi, id -ja henkilökortteja kopioinneilta. Nykyään lähes kaikkiin luottokortteihin, passeihin, henkilöllisyystodistuksiin ja ajokortteihin on paikannettu RFID radiotaajuksilla toimivat tunnistinsirut. RFID- suoja on tehty ehkäisemään radiosignaalein taphtuvia identiteetti varkauksia, luottokorteista, henkilökorteista. Etenkin usein matkoilla tapahtuvia identiteettivarkauksia ehkäiset RFID-suojauksella. Vaikka RFID-tekniikka nopeuttaa joukkoliikenteen käyttämistä ja ostosten tekemistä, se voi paljastaa muille liikaa sinusta. Henkilötietojen joutuminen vääriin käsiin huolestuttaa, sillä nämä runsaasti henkilötietoja sisältävät sirut voidaan lukea salaa. Jotkin yksityisyyden suojan puolestapuhujat puhuvat "vakoilusiruista", sillä kuka tahansa oikeassa paikassa oleva henkilö voi RFID-lukulaitteen avulla näpistää sirun sisältämät tiedot ja käyttää niitä erilaisiin tarkoituksiin: identiteettivarkaudesta vakoiluun.

Victorinox Swisscard Lite Inox -veitsi

Victorinox Swisscard Lite Inox -veitsi (arvo 40 €)

Luottokorttimallinen taskuveitsi kulkee aina kätevästi mukanasi laukussa, taskussa tai lompakossa.

Sisältää: paperiveitsi, ruostumaton teräsneula, sakset, kuulakärkikynä, pinsetit, suurennuslasi, ruuvitaltta 3 mm, ruuvitaltta 5 mm, Phillips ristipääruuvari 00-0, Phillips ristipääruuvari 1-2, viivain (cm), viivain (tuumat), valkoinen LED -valo.

Aurinkokennolaturi

Aurinkokennolaturi (arvo 49,50 €)

Nauti aurinkoisesta päivästä vesillä, metsäretkellä tai piknikillä. Saat puhelimeesi helposti virtaa auringon säteistä. Näppärässä 5V/7W aurinkokennolaturissa on auringonvalosta latautuva laturi. Kytke puhelin USB-liittimellä aurinkokennolaturiin ja sujauta se latautumaan kennon taskuun. Mukana on kaksi mustaa karabiinikoukkua, joilla voit kiinnittää laturin esimerkiksi reppuun. Laturin mitat taitettuna 235 x 165 x 30 mm, avattuna 450 x 235 x 20 mm. Laturi toimitetaan lahjapakkauksessa.

Pihviveitsisarja

Pihviveitsisarja (arvo 40 €)

Pihviveitset ovat kokonaan ruostumatonta terästä.

- veitsen pituus on 24 cm, josta sahalaitaisen terän pituus on noin 13 cm
- 6 kpl setti on pakattu mustaan pahvirasiaan

Lehden sisältö

KippariJokainen numero on täynnä tärkeää tietoa niin veneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta. Kippari-lehti testaa ja tutkii markkinoille tulevat tuotteet sekä veneet ja kertoo sinulle kattavasti niiden hyvät ja huonot puolet. Mukana myös ohjeita käytettyjen veneiden ja osien ostajille, jotta jokainen voi tehdä parhaan mahdollisen ostopäätöksen.

Kippari-lehden pääpaino on juuri tavallisten suomalaisten käyttämissä veneissä ja varusteissa. Mukaan on tietysti laitettu mausteeksi vähän uutisia maailmalta, mutta pääosin tämä on tavallisen veneilijän lehti.

Pistä siis heti Kippari tilaukseen ja sinustakin tulee hetkessä moottoriveneilyn asiantuntija, oli sinulla laiturissa jo oma vene tai ei.

Lehden tiedot

Kippari on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Kippari on Suomen ainoa moottoriveneilyn erikoislehti, jonka avulla kenestä tahansa voi tulla veneilyn asiantuntija.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut