Kodin Kuvalehti

Kodin Kuvalehti on Suomen suurin kotiaiheinen naistenlehti. Lehti on suunnattu laajalle yleisölle, sitä lukee lähes joka neljäs 25-54-vuotias nainen.

Kodin Kuvalehden lukijat ovat kiinnostuneita huolehtimaan kodistaan ja ulkonäöstään keskimääräistä enemmän ja näitä tarpeita lehti palvelee. Lehti on monelle sen pitkäaikaisista lukijoista enemmän kuin lehti, Kodin Kuvalehti on ystävä ja tukija.

Kodin Kuvalehden pääaiheita ovat asuminen ja puutarha, ruoka ja naisen elämä, hyvä olo, kauneus ja muoti.

Tilaa Kodin Kuvalehti

Tilaajalahjat

Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Bluebiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree -säätimet ja microfoni. Litteä ergonomia mahdollistaa käytön kypärän alla.

Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 4 tuntia ja standby-tilassa lähes viikon. Bluetooth 4.1 ominaisuus takaa varman ja pätkimättömän toiminnan kaikissa ympäristöissä.

Kuulokkeissa on normaalin 12 kk:n takuun lisäksi 6 kk:n Biit Action -erikoistakuu eli riippumatta hajoamisen syystä korvaamme uudet!

Ominaisuudet:
Handsfree: Kyllä
Inpedanssi: 16ohms
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4h
Valmiusaika: 140h
Lataaminen: Micro-USB, n. 2h täyteen lataukseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Victorinox-keittiöveitsi

Victorinox-keittiöveitsi (arvo 35 €)

Victorinox-keittiöveitsen erittäin tukeva, jäykkä ja kapeahko terä soveltuu kaikkeen ruoan leikkaamiseen ja pilkkomiseen. Terä on valmistettu parhaasta ruostumattomasta erikoisveitsiteräksestä. Fibrox-kahva on kuituvahvistettua nylonia, joka kestää käyttöä.

Victorinox-veitset valmistetaan ensiluokkaisesta ruostumattomasta Dauphinox-teräksestä, jonka laatua valvotaan huolellisesti tehtaan laboratoriossa. Veitsiteräksen jatkuvan kehitystyön, viimeisimmän tekniikan ja ankaran laadunvalvonnan ansiosta Victorinox on ammattilaisen ykkösvalinta Suomessa ja yli sadassa muussa maassa.

Kaikki Victorinox-veitset hiotaan, teroitetaan ja viimeistellään partaveitsenteräviksi. Terän lappeilla ei ole leikkauskitkaa lisääviä kynnyksiä. Terän sitkeys ja kovuus (56 HRC) vähentävät teroitustarvetta ja tarkoittavat pitkää käyttöikää. Valmistusprosessin lopuksi jokaisen Victorinox-veitsen terävyys varmistetaan lasermittauksella.

Veitset voidaan teroittaa aina tarvittaessa huipputeräviksi normaaleilla teroitusvälineillä. Oikein käytettynä ja hoidettuna ne kestävät kotikäytössä huippukuntoisina sukupolvelta toiselle. Valmistettu Sveitsissä. Elinikäinen takuu!

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Tähtikuvioinen canvaslaukku

Tähtikuvioinen canvaslaukku (arvo 39 €)

Laadukkaasta ja kestävästä canvaskankaasta tehty tähtikuvioinen laukku kulkee mukanasi monessa menossa!

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Jokipiin Pellavan Sato-kaitaliina

Jokipiin Pellavan Sato-kaitaliina (arvo 28 €)

Suomessa valmistettu Jukka Rintalan Jokipiin Pellavalle suunnittelema tyylikäs SATO-kaitaliina.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Kodin kuvalehtiLehden perusaiheiden lisäksi lehdessä on eväitä elämään, mielenkiintoisia haastatteluja, rakkautta, parisuhdetta ja vanhemmuutta, kannustusta ja kasvatusta, raha-asioita, yllätyksiä… Lehti on monipuolinen paketti kiinnostavaa luettavaa.

Lehden tätä kirjoittaessani uusimmassa numerossa käydään perusteemana läpi syksyyn valmistautumista ja esitellään muun muassa ekokeittiöitä, varaudutaan vaihdevuosiin, vertaillaan ripsareita, herkutellaan luumuilla ja omenoilla ja ihmetellään puolukan terveysvaikutuksia.

Kodin kuvalehden nettisivuilla on poimintoja lehdestä, reseptikokoelma ja hiljainen keskustelupalsta.

Lehden tiedot

Kodin Kuvalehteä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 24 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut