KotiMikro

KotiMikro on Pohjoismaiden suurin tietokonelehti, joka on suunnattu nörttien sijasta tavalliselle tietokoneen käyttäjälle, joka haluaa oppia käyttämään tietokonettaan mahdollisimman tehokkaasti ja sujuvasti.

KotiMikron lukeminen tekee elämästä bittimaailmassa paljon helpompaa: tutustut uusiin ilmiöihin ja opit hallitsemaan tietokonettasi paremmin — eikä tietokoneesi enää hallitse sinua!

Tilaa KotiMikro

Tilaajalahjat

Hawk M15 -lennokki

Hawk M15 -lennokki (arvo 67 €)

2,4 GHz:n lennokissa on kuusiakselinen gyroskooppi, ja sen halkaisija on mahtavat 30 cm. Lennokin iso koko tekee siitä helposti lennätettävän ja vakaasti ohjattavan. Hawk M15 pystyy lentämään kaikkiin suuntiin ja tekemään silmukoita, joten sillä voi kääntyä ilmassa 360 astetta. Lennokin propelleissa on suojukset, joten se kestää pienet kolhut vahingoittumatta.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

IP-valvontakamera

IP-valvontakamera (arvo 80 €)

Nyt sinun ei enää tarvitse murehtia, kun poistut kotoa. Valvo kotiasi kutsumattomien vieraiden varalta tai seuraa yksin kotona olevia lemmikkejä älykkäällä IP-valvontakameralla.

IP-valvontakamera tuo sinulle lisäturvaa, kun olet poissa kotoa. Kamerassa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka rekisteröi linssin edessä liikkuvat kohteet. Voit myös asettaa kameran lähettämään sinulle kuvia, jos liikettä havaitaan. Kamera on tyylikkäästi ja toiminnallisesti muotoiltu, ja siinä on vain muutama painike ja liitäntä.

Valvontakameraa on helppo käyttää, koska kaikkia toimintoja voi ohjata älypuhelinsovelluksella. Sopii sekä iPhonelle että Android-puhelimille.

Järjestelmävaatimukset:
• iPhone, iPad tai iPod Touch, jossa on iOS-versio 7.0 tai uudempi.
• Android-puhelin tai -tabletti, jossa on Android-versio 2.2 tai uudempi.
• Tietokone, jossa on Windows XP, Vista 7, 8, 8.1 tai 10. Tietokoneessa tulee olla verkkoyhteys.
• Kamera tukee MicroSD-tyyppistä muistikorttia (ei sisälly toimitukseen).

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Sonitum Bluetooth-kaiutin

Sonitum Bluetooth-kaiutin (arvo 41 €)

Voit nyt saada tyylikkään ja langattoman Sonitumin Bluetooth-kaiuttimen. Bluetooth-kaiuttimen ansiosta voit myös helposti ottaa musiikkia mukaan pihalle, ystävien luo tai vaellusretkelle.

Tyylikäs muotoilu takaa yllättävän terävän ja täyteläisen äänen. Kaiuttimen akun kesto on jopa 10 tuntia.

Sonitum on Bluetooth-kaiutin sinulle, joka arvostat laadukasta ääntä ja muotoilua.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Jokaisen numeron mukana tulee cd, jolla on paljon hyödyllisiä ohjelmia, esimerkiksi tuikitärkeitä tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä. Uutiset pitävät lukijat ajan tasalla tietotekniikan uutuuksista. Monipuoliset kurssit ja artikkelit perehdyttävät lukijan eri ohjelmien ja laitteiden käyttöön. Huolelliset tuotetestit ja yksityiskohtaiset vertailut antavat luotettavan kuvan alan tarjonnasta ja auttavat lukijaa ostopäätösten tekemisessä. Selkeät laite- ja ohjelmaoppaat riisuvat bittimaailman turhasta mystiikasta.

KotiMikro -lehden nettisivut sisältävät uutisia, tuotetestejä ja oppaita. Lehden tilaajille on tarjolla erityisiä ekstraetuja, muun muassa ilmaista varmuuskopiotilaa netistä ja ilmaiset kotisivut.

KotiMikroa julkaisee Bonnier. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut