KotiMikro

KotiMikro on Pohjoismaiden suurin tietokonelehti, joka on suunnattu nörttien sijasta tavalliselle tietokoneen käyttäjälle, joka haluaa oppia käyttämään tietokonettaan mahdollisimman tehokkaasti ja sujuvasti.

KotiMikron lukeminen tekee elämästä bittimaailmassa paljon helpompaa: tutustut uusiin ilmiöihin ja opit hallitsemaan tietokonettasi paremmin — eikä tietokoneesi enää hallitse sinua!

Tilaa KotiMikro

Tilaajalahjat

Sonitum Bluetooth-kaiutin

Sonitum Bluetooth-kaiutin (arvo 41 €)

Voit nyt saada tyylikkään ja langattoman Sonitumin Bluetooth-kaiuttimen. Bluetooth-kaiuttimen ansiosta voit myös helposti ottaa musiikkia mukaan pihalle, ystävien luo tai vaellusretkelle.

Tyylikäs muotoilu takaa yllättävän terävän ja täyteläisen äänen. Kaiuttimen akun kesto on jopa 10 tuntia.

Sonitum on Bluetooth-kaiutin sinulle, joka arvostat laadukasta ääntä ja muotoilua.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Stone-varavirtalähde

Stone-varavirtalähde (arvo 40 €)

Fiksu Stone-varavirtalähde ei vie paljon tilaa, joten se kulkee helposti taskussa mukana rannalle tai festivaaleille ja sitä voi käyttää arjen perusvarusteena.

Stone-varavirtalähteessä on kaksi liitäntää, joista toista voi käyttää puhelimen lataamiseen ja toinen sopii kaiuttimille, tableteille, kameroille ja vastaaville laitteille. Varavirtalähdettä on äärimmäisen helppo käyttää, liität vain laitteesi siihen USB-kaapelilla.

Suuren 6000 mAh:n kapasiteetin ansiosta voit ladata puhelimen kaksi kertaa tien päällä. LED-valot kertovat, kuinka paljon virtaa on jäljellä.

Sisältö:
- 1 Stone-varavirtalähde
- 1 USB-kaapeli varavirtalähteen lataamiseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet (arvo 80 €)

Nyt voit unohtaa häiritsevät johdot, kun haluat keskittyä kuuntelemaan hyvää musiikkia älypuhelimestasi, tabletistasi ja tietokoneeltasi.

Laadukkaat Air Sonic BT-010 -kuulokkeet käyttävät Bluetooth-tekniikkaa, joka mahdollistaa helpot liitännät moniin eri laitteisiin. Näiden kätevien ja mukavien kuulokkeiden toimintasäde on 10 metriä, joten voit kuunnella musiikkia langattomasti kotona, pihalla tai tien päällä ilman johtojen aiheuttamaa haittaa. Voit lisäksi liittää ne tietokoneeseen tai puhelimeen langattomaksi kuulokemikrofoniksi, jolloin voit soittaa puheluja tai käydä Skype-keskusteluja johdottomasti. Air Sonic-mallissa on kevyet, pehmeät ja miellyttävästi korvien päälle tulevat kuulokkeet, jotka takaavat kirkkaan äänen ilman taustahälyä. Voit ladata kuulokkeet USB-liitännän avulla ja myös halutessasi myös liittää ne perinteisesti johdolla laitteeseesi.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Jokaisen numeron mukana tulee cd, jolla on paljon hyödyllisiä ohjelmia, esimerkiksi tuikitärkeitä tietoturvaohjelmia ja hauskoja pelejä. Uutiset pitävät lukijat ajan tasalla tietotekniikan uutuuksista. Monipuoliset kurssit ja artikkelit perehdyttävät lukijan eri ohjelmien ja laitteiden käyttöön. Huolelliset tuotetestit ja yksityiskohtaiset vertailut antavat luotettavan kuvan alan tarjonnasta ja auttavat lukijaa ostopäätösten tekemisessä. Selkeät laite- ja ohjelmaoppaat riisuvat bittimaailman turhasta mystiikasta.

KotiMikro -lehden nettisivut sisältävät uutisia, tuotetestejä ja oppaita. Lehden tilaajille on tarjolla erityisiä ekstraetuja, muun muassa ilmaista varmuuskopiotilaa netistä ja ilmaiset kotisivut.

KotiMikroa julkaisee Bonnier. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut