Meidän Perhe

Meidän Perhe on Vauvan sisarjulkaisu, joka on suunnattu perheille, joissa ollaan päästy jo vauvavaiheesta ohi. Lehti on suunnattu laajemmalle kohderyhmälle vanhempia.

Lehdessä on puhetta perheestä ja kodista ja Kasvun kynnykset -osio, jossa on joka numerossa kasvatusasiaa erikseen 2–4-vuotiaiden, 5–7-vuotiaiden, 8–12-vuotiaiden ja yli 12-vuotiaiden lasten vanhemmille. Mihin tahansa ryhmään kuuluukin, joka numerossa on jotain hyödyllistä ja tarpeellista tietoa lasten kanssa selviämisestä.

Lapsiperheen elämä on helpompaa Meidän Perhe -lehden kanssa.

Tilaa Meidän Perhe -lehti

Tilaajalahjat

Oppi&ilo Koodauspläjäys-puuhakortit ja Apukokin keittokirja

Oppi&ilo Koodauspläjäys-puuhakortit ja Apukokin keittokirja (arvo 48,50 €)

Monipuoliset Oppi&ilo Koodauspläjäys-puuhakortit tutustuttavat hauskasti koodausajatteluun – opitaan loogista päättelyä, yksityiskohtaisten käskyjen antamista ja paljon, paljon muuta. Kirjoita matojen ja robottien hullunkurista kieltä, täydennä sarjaan puuttuvat numerot, piirrä kuvaan jotain kylmää ja herkullista. Opit oleellisia taitoja huomaamattasi. Sisältää pyyhittävän tussin, jolla tehtävät voi tehdä uudelleen ja uudelleen. Sisältö: 50 kaksipuolista korttia ja pyyhittävä tussi.

Apukokin keittokirja (Moreeni, 2001) on maailman ensimmäinen lasten ja aikuisten yhteinen keittokirja, jossa jokainen resepti oli pilkottu lapsen ja aikuisen vuorotteleviin tehtäviin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lumene-meikkisetti

Lumene-meikkisetti (arvo 40,70 €)

Lumenen meikkisetti sisältää CC Color Correcting -meikkivoiteen, Nordic Chic -huulivoiteen ja --kulmakynän.

CC Color Correcting -meikkivoide levittyy iholle kevyesti jättäen sen puolimattaiseksi. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää punoitusta. Sävy medium.

Nordic Chic -huuliöljy ravitsee huulia ja antaa niille aavistuksen väriä. Sävy 700 Hohde.

UUTUUS! Nordic Chic -kulmakynällä luot helposti viimeistellyn tyylin kulmiisi. Toisessa päässä on kätevä kierreharja.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden tiedot

Meidän Perhe -lehden logoMeidän Perhettä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehti tukee vanhempia kasvatuksessa. Saat käytännön neuvoja, uusia näkökulmia ja kuulet ammattilaisen mielipiteitä. Meidän perheen kanssa osaat kasvattaa tolkun ihmisen.

Lehti ottaa kantaa lapsiperheitä koskettaviin asioihin ja on aina lapsiperheiden puolella. Lehti auttaa sinua hallitsemaan arkea: saat neuvoja, miten säästät aikaa ja rahaa sekä miten pidät kodin järjestyksessä.

Meidän Perhe -lehden nettisivut tarjoavat vilkkaita keskusteluja, artikkeleita, Jari Sinkkonen vastaa -palstan ja paljon muuta mielenkiintoista. Sivut ovat ehdottomasti tutustumisen arvoiset, joskin kovin täynnä mainoksia.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut