Roope-setä

Roope-setä on taskulehti, jossa seikkailee Walt Disneyn tunnetut sarjakuvahahmot. Vuodesta 1978 Roope-setä -lehti on ilmestynyt muiden Disneyn julkaisujen ohjella tuoden hauskuutusta niin nuorille kuin vanhoillekin lukijoille.

Roope-setä onkin mukava taskukokoinen välimuoto Aku Ankan ja Aku Ankan taskukirjojen välillä, joka on sopivan mittaista luettavaa niin nuoremmillekin ja kulkee kätevästi mukana pienemmän kokonsa ansiosta.

Tilaa Roope-setä

Tilaajalahjat

Sikarikas -sarjakuvakirja

Sikarikas -sarjakuvakirja (arvo 26 €)

Tässä Roope-setä-lehtien tarinoista kootussa sarjakuvakirjassa vanha visukinttu suunnistaa rikkauksien perässä muun muassa Patagonian kultajärvelle ja Klondiken kultataimenia kuhiseville vesille. 256 sivua.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Puhtaana käteen -sarjakuvakirja

Puhtaana käteen -sarjakuvakirja (arvo 23 €)

Roope-setä-lehden tilaajalahjakirjaan on poimittu kokoelma vuoden 2014 lehtien parhaita tarinoita. 256 sivua.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Roope-Setä logoRoope-setä -lehti onkin päässyt jo huikean 400 lehden rajapyykin ohi ja jatkaa vieläkin ihmisten viihdyttämistä. Lehden sivuilta löydät kaikki Disneyn hulvattomat sarjakuvahahmot, mutta tällä kertaa itse Roope-setä on eniten valokeilassa. Mukaan on tietysti mahtunut muutama hahmo, joita et näekään muissa lehdissä.

Kaikki lehden sivuilta löytyvät tarinat ovat myös ennen julkaisemattomia Suomessa, joten saat takuulla tuoretta luettavaa jokaisessa lehdessä.

Lehden tiedot

Roope-setä on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä taskulehti, jonka 100-sivuisten kansien välistä löytyy 3-4 pitkää seikkailua ja useita lyhyitä. Kerran vuodessa SanomaMagazines julkaisee vielä 132-sivuisen erikoisnumeron Roope-sedästä, jonka välistä löydät keräilykuvan.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut