SPORT

SPORT on lehti urheilusta ja treenaamisesta kiinnostuneille naisille. Paranna omaa treeniä, opi uusia tekniikoita ja ota kaikki irti harjoittelusta.

SPORT-lehden avulla sinä voit tehdä enemmän ja pärjätä paremmin. Tilaa oma personal trainerisi. SPORTin avulla sinäkin voit pistää oman tavoitteesi entistä kovemmaksi ja rikkoa vanhat ennätykset.

Tilaa SPORT-lehti

Tilaajalahjat

Urban Sailor -reppu

Urban Sailor -reppu (arvo 59 €)

Urban Sailor -reppu on väritykseltään raidallinen, jossa valkoisella pohjalla tummansinisiä raitoja. Repussa on yksi kantohihna.

Materiaali: kestävä Puuvilla-polyesteri (60% puuvilla, 40% polyesteri)
Koko: 30x47 cm (pohjan halkaisija x korkeus)
Brändi: Urban Sailor

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Bluebiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree -säätimet ja microfoni. Litteä ergonomia mahdollistaa käytön kypärän alla.

Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 4 tuntia ja standby-tilassa lähes viikon. Bluetooth 4.1 ominaisuus takaa varman ja pätkimättömän toiminnan kaikissa ympäristöissä.

Kuulokkeissa on normaalin 12 kk:n takuun lisäksi 6 kk:n Biit Action -erikoistakuu eli riippumatta hajoamisen syystä korvaamme uudet!

Ominaisuudet:
Handsfree: Kyllä
Inpedanssi: 16ohms
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4h
Valmiusaika: 140h
Lataaminen: Micro-USB, n. 2h täyteen lataukseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Hyvinvointi-aktiivisuusranneke

Hyvinvointi-aktiivisuusranneke (arvo 39 €)

Tyylikäs ranneke kertoo ottamasi askeleet, kuluttamasi kalorit, matkat, nopeudet ja liikunnan keston. Se tarkkailee myös tärkeää unen laatua. Pehmeä silikoniranneke on miellyttävä käyttää ja helppo säätää hyvin sopivaksi. Kevyt ranneke motivoi liikkumaan, ja on lähes huomaamaton käytössä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

sport-logoSPORT on treenaajan oma lehti. Se opastaa, auttaa ja motivoi jatkamaan ja parantamaan omaa treeniä.

SPORT-lehti on sinun oma personal trainer. Löydät sen sivuilta treeniohjelmat, ohjeita harjoitusten tekemiseen, reseptejä terveellisempään ja herkullisempaan elämään sekä tietoa uusista laitteista ja kuntovälineistä.

Terveys on toinen tärkeä seikka SPORT-lehdelle, sillä mikään ei tuhoa motivaatiota enemmän kuin loukkaantumiset. Jokaisessa numerossa on omistettu oma osansa lihasten ja elimistön kunnossapitoon. Venyttelyt, hieronnat ja oikeaoppiset tekniikat ovat tärkeä osa treenaamista.

Mukaan on mahdutettu vielä sportti- ja katumuotia. Jokaisella treenajalla on oikeus myös näyttää hyvältä vaatteiden osalta, eikä vain kropan puolesta.

Lehden tiedot

SPORT on Sanoma Media Finland Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa. SPORT on urheilun ja treenaamisen erikoislehti, joka on löytänyt kohdeyleisönsä naislukijoiden joukosta. Lehti ei ole kuitenkaan pelkästään naisia varten, vaan siinä on hyvää ja käytännöllistä tietoa jokaiselle urheilijalle.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut