Suomen Kuvalehti

Joku voisi erehtyä pitämään Suomen Kuvalehteä kuivana asialehtenä, mutta totuus on toinen. Lehti on tarpeellista luettavaa uutisia seuraavalle maailman ja kotimaan tapahtumista kiinnostuneelle.

Se kertoo joka viikko taustat siitä, mitä maailmalla ja Suomessa tapahtuu.

Lyhyiden uutisten sijasta tämä viikottainen taustapaketti käsittelee asiat perinpohjaisesti ja huolellisesti. Suomen Kuvalehti on ajankohtainen ja puolueeton.

Tilaa lehti

Tilaajalahjat

Tapio Wirkkalan Tähtitaivas-koru

Tapio Wirkkalan Tähtitaivas-koru (arvo 229 €)

Tapio Wirkkala suunnitteli Tähtitaivaan vuonna 1967 ja sitä valmistettiin vain tilauksesta. Koru on ainutlaatuinen ja saatavissa vain Otavamedian kautta! Upea riipus kruunaa näyttävästi juhlapuvun ja tuo ylellistä, kaunista glamouria arkeen. Tähtitaivas on hehkuvaa kultaa, zirkonien säihkettä ja huippusuunnittelija herkkää muotokieltä - lumoavaa, ajatonta kauneutta, joka heijastuu kantajaansa! Kullattua 925 hopeaa. Sileä käärmeketju, jonka pituus on 45 cm. Riipuksen korkeus on 5,5cm ja leveys n. 3cm.

Musla-piirakkalapio

Musla-piirakkalapio (arvo 140 €)

Musla-malli kuuluu ruokailuvälineiden klassikoihin, simpukka-aiheisia koristekuvioita on käytetty jo keskiajalla. Kultakeskus Oy on valmistanut Musla-sarjaa vuodesta 1923. Sarjaan kuuluu lähes 40 erilaista esinettä.

Otinpää 830/1000 hopeaa, teräosa jaloterästä. Toimitetaan tyylikkäässä tummansinisessä pahvikotelossa, jossa Musla-logo- ja Kultakeskuksen logopainatukset.

HUOM! Aterimia EI OLE KÄSITELTY TUMMUMATTOMIKSI. Tuotteet tummuvat kuten muutkin hopea-aterimet.

Miesten RFID-lompakko

Miesten RFID-lompakko (arvo 50 €)

Miesten musta nahkainen lompakko sekä erillinen korttikotelo. Molemmissa on RFID suojaus, joka estää pankki- tai luottokortin etäluvun ja skannauksen. Lisää tietoa RFID suojauksesta: Estä ja ehkäise identiteettivarkaudet. RFID-suojattu lompakko suojaa luottokorttejasi, id -ja henkilökortteja kopioinneilta. Nykyään lähes kaikkiin luottokortteihin, passeihin, henkilöllisyystodistuksiin ja ajokortteihin on paikannettu RFID radiotaajuksilla toimivat tunnistinsirut. RFID- suoja on tehty ehkäisemään radiosignaalein taphtuvia identiteetti varkauksia, luottokorteista, henkilökorteista. Etenkin usein matkoilla tapahtuvia identiteettivarkauksia ehkäiset RFID-suojauksella. Vaikka RFID-tekniikka nopeuttaa joukkoliikenteen käyttämistä ja ostosten tekemistä, se voi paljastaa muille liikaa sinusta. Henkilötietojen joutuminen vääriin käsiin huolestuttaa, sillä nämä runsaasti henkilötietoja sisältävät sirut voidaan lukea salaa. Jotkin yksityisyyden suojan puolestapuhujat puhuvat "vakoilusiruista", sillä kuka tahansa oikeassa paikassa oleva henkilö voi RFID-lukulaitteen avulla näpistää sirun sisältämät tiedot ja käyttää niitä erilaisiin tarkoituksiin: identiteettivarkaudesta vakoiluun.

Kielo-koru

Kielo-koru (arvo 129 €)

Suomen kansalliskukka kielo juhlistaa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä vuonna 2017. Koru on 925/1000 hopeaa ja siinä hohtaa aito makean veden helmi. Kielon on suunnitellut Kultakeskuksen muotoilija, kultaseppä Assi Arnimaa. Riipuksessa on silkkimattaus. Ketjun pituus 45 cm (ketjua mahdollisuus säätää lyhyemmäksi) Riipuksen pituus 5 cm ja leveys 1,5 cm. Koru toimitetaan rasiassa, jossa on mukana tuotekortti.

CardProtect-suojakortti

CardProtect-suojakortti (arvo 19,90 €)

Lähimaksukortit yleistyvät ja tarjoavat kuluttajille nopean sekä kätevän tavan maksaa ostokset kassalla vain heilauttamalla maksukorttia lukulaitteen lähellä. Varkaat pystyvät helposti lukemaan lähimaksukorttien ja mm. passien tiedot pitkältäkin etäisyydeltä halvoilla, netistä vapaasti saatavilla laitteilla. Jotkut laitteet pystyvät lukemaan jopa useita kortteja sekunnissa. Näillä tiedoilla varkaat voivat kopioida korttisi, tehdä ostoksia sinun laskuusi, käyttää identiteettiäsi tai myydä tietosi netissä.

CardProtect on varkaiden laitteilta automaattisesti suojaava digitaalinen suojakortti. Tämä uuden sukupolven elektroninen suoja aktivoituu automaattisesti varkausyrityksen yhteydessä lähettäen lukulaitetta häiritsevää signaalia, jolloin kortin etäluku epäonnistuu.
Aikaisempiin tuotteisiin verrattuna kortin valttina on kokonaisvaltaisempi suoja, sillä kortti antaa suojan kummallekin puolelle signaalikenttänsä ansiosta. Voit käyttää missä tahansa lompakossa ja se siirtyy kätevästi lompakosta toiseen, joten sinun ei tarvitse jättää lempilompakkoa tämän takia.

CardProtect-suojakortti suojaa kaikkialla maailmassa. Maksukorttien lisäksi se suojaa myös monet kulkuluvat, id- kortit, passit, sirulliset ajokortit sekä hotellien huone-avaimet. Se on 100% vesitiivis eikä tarvitse ylläpitoa. Aseta vain kortti maksukorttiesi lähelle niin olet turvassa.

Vaikka Suojakortti toimiikin sähköllä, ei sitä tarvitse erikseen ladata tai ylläpitää mitenkään. Se saa käyttövirtansa automaattisesti lukuyrityksen hetkellä itse lukijan magneettikentästä. Se ei siis ikinä jää virrattomaksi eikä toimintakyvyttömäksi. Se toimii aina.

Paksuus 1,1mm Paino 10g. Tavallisen luotto/pankkikortin kokoinen.

Victorinox Swisscard Nail Care -setti

Victorinox Swisscard Nail Care -setti (arvo 44 €)

Luottokorttimallinen kynsienhoitosetti kulkee aina kätevästi mukanasi laukussa, taskussa tai vaikka lompakossa. Sisältää: lasinen kynsiviila, joka ei tylsy, ruostumaton teräsneula, sakset, kuulakärkikynä, pinsetit,

Linnea-huivi

Linnea-huivi (arvo 20 €)

Ihana pehmeä, rypistymättömästä materiaalista valmistettu huivi, jossa on vaalealla pohjalla sinisiä ja punertavansävyisiä kuvioita. Sopii ympäri vuoden käytettäväksi. Huivin koko on 90x180 cm ja materiaali 100% polyester.

Lehden sisältö

Suomen KuvalehtiSuomen Kuvalehti käsittelee joka viikko tärkeimmät uutisaiheet ja seuraa paitsi taloutta ja politiikkaa meillä ja muualla, myös kulttuuria, tiedettä ja taidetta. Lehti tarjoaa joka viikko korkealuokkaista luettavaa, josta riittää laatutietoiselle lukijalle viihdettä koko viikoksi. Lehden mukana toimitetaan joka viikko TV-maailma-lehti, joka esittelee viikon televisiotarjonnan asiantuntevasti ja perusteellisesti. Muuta tv-lehteä et TV-maailman lisäksi tarvitse.

Suomen Kuvalehden nettisivuilta löytyy tasaista uutisvirtaa, kiinnostavia uutiskuvia maailmalta ja runsaasti asiantuntevia blogeja, jotka kommentoivat maailmaa ahkerasti. Suositeltavaa luettavaa on esimerkiksi Eri mieltä! -blogi, joka herättää mielipiteitä takuuvarmasti. Lehden nettisivuilta löytyy myös valikoituja paloja rakastetusta ja pitkäikäisestä Jyvät & akanat -palstasta.

Lehden tiedot

Suomen Kuvalehteä julkaisee Otavamedia. Lehti ilmestyy kerran viikossa lähes koko vuoden ajan, yhteensä 49 numeroa, joista kolme on kaksoisnumeroita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut