Suuri käsityö

Suuri käsityö -lehti on jo 70-luvun alusta ilmestynyt käsityölehti, joka antaa ohjeita ja vinkkejä kaikenlaisiin käsitöihin.

Suomen suurimmaksi käsityölehdeksi kasvanut julkaisu tarjoaa paljon luettavaa ja koettavaa kaikille käsitöistä kiinnostuneille.

Lehden sivuilta löydät niin ohjeita neulomiseen, ompeluun, askarteluun ja vaikka sisustamiseen.

Tilaa Suuri käsityö -lehti

Tilaajalahjat

Bambuiset sukkapuikot ja Suomi 100 -sakset

Bambuiset sukkapuikot ja Suomi 100 -sakset (arvo 35,90 €)

Sukkapuikkosettiin kuuluu 3 mm ja 4 mm paksuiset bambuiset puikot.

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Fiskars valmistaa rajoitetun erän erikoisvärisiä sinivalkoisia yleissaksia, joiden terään on kaiverettu virallinen Suomi 100 -juhlavuoden logo. Sakset valmistetaan Billnäsissä lähellä Fiskarsin Ruukkia ja niitä on saatavilla ainoastaan vuoden 2017 aikana.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Finlaysonin Mila-pöytäliina

Finlaysonin Mila-pöytäliina (arvo 41,90 €)

Finlaysonin pöytäliinan raikkaan värinen Mila-kuosi luo kauniin taustan niin juhla- kuin arkikattauksiinkin. Sinivalkoinen pirteä kukkakuvio sopii mainiosti myös puutarhajuhliin tai mökkiä somistamaan. Kangas on napakkaa ja laadukasta täyttä puuvillaa.

Koko: 145 x 250 cm

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Suuri Käsityö logo
Suuri käsityö -lehti ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa ja jokainen lehti on täynnä ohjeita ja ideoita omien käsitöiden toteuttamiseen. Tällä lehdellä saa kenet tahansa innostumaan omin käsin tekemisestä.

Jokaisen lehden mukana tulee 2 kaava-arkkia, sisustus-, kirjonta-, neule-, ompeluvaate- ja virkkausohjeet ja hyödyllisiä palvelupalstoja. Lehden mukana tulee vähän väliä suurempia ohjekokonaisuuksia ja kaavapaketteja, jotka voit ottaa talteen ja pitkäaikaiseen käyttöön.

Lisää ohjeita ja artikkeleita on myös tarjolla lehden nettisivuilla.

Lehden tiedot

Suuri käsityö on Sanoma Magazinesin julkaisema käsityöaiheinen aikakausilehti, joka ilmestyy kymmenen kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut