Tiede

Tiede on suurin suomalainen tiedelehti. Se on juuri oikea lehti kaikille tieteestä ja elämästä kiinnostuneille, ihmisille joilla on sammumaton tiedonjano ja pohjaton uteliaisuus. Lehti tarjoaa lukijoilleen monipuolista, korkeatasoista, luotettavaa ja hyödyllistä tietoa, uusia ideoita ja aiheita ajatteluun.

Monet lehden kirjoittajista ovat päätoimisia tutkijoita, joten jutut ovat huolella tutkittuja, perusteltuja ja asiallisia — ei pelkkää viihdehömppää, vaikka yleistajuisia ja kiinnostavia aiheita käsitelläänkin.

Tilaa Tiede

Tilaajalahjat

Bluebiit SportGo-kuulokkeet

Bluebiit SportGo-kuulokkeet (arvo 59 €)

Hikoilua kestävät, kevyet, muotoiltavalla johdolla korvan ympärille kiinnittyvät korkealaatuiset langattomat stereokuulokkeet. Monipuoliset handsfree -säätimet ja microfoni. Litteä ergonomia mahdollistaa käytön kypärän alla.

Kuulokkeet toimivat yhdellä latauksella jopa 4 tuntia ja standby-tilassa lähes viikon. Bluetooth 4.1 ominaisuus takaa varman ja pätkimättömän toiminnan kaikissa ympäristöissä.

Kuulokkeissa on normaalin 12 kk:n takuun lisäksi 6 kk:n Biit Action -erikoistakuu eli riippumatta hajoamisen syystä korvaamme uudet!

Ominaisuudet:
Handsfree: Kyllä
Inpedanssi: 16ohms
Bluetooth: 4.1
Toimintasäde: 10m
Akunkesto puheessa tai musiikissa: 4h
Valmiusaika: 140h
Lataaminen: Micro-USB, n. 2h täyteen lataukseen

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Gerber Ziptool -kuusiokolotyökalu

Gerber Ziptool -kuusiokolotyökalu (arvo 16,90 €)

Gerber Ziptoolilla huollat kätevästi vaikka pyörän, rullaluistimet tai -laudan. Työkalun pituus on vain 5,33 cm, joten kuljetat sitä kätevästi mukanasi pyörälaukussa tai vaikka avaimenperänä.

Sisältää 5 yleisintä kuusiokolo-kokoa: 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm ja 6 mm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Pilot-otsalamppu

Pilot-otsalamppu (arvo 29 €)

Kätevä pyöränvalo ja otsalamppu samassa - käytä tilanteen mukaan!

Irrotettavalla silikonikiinnityksellä varustettua lamppuosaa voi käyttää ilman hihnaa vaikka pyöränvalona. Kiinnitä lamppuun joustava säädettävä hihna ja käytä otsalamppuna hämärtyvissä illoissa tai vaikka pimeässä varastossa käydessä. Otsavalo jättää kädet vapaaksi!

Vedenpitävässä alumiinisessa monitoimilampussa on kolme valotoimintoa: 100 % kirkkaus, 50 % kirkkaus ja nopeasti vilkkuva valo. Valkoinen 24 lumenin LED-valo tarjoaa jopa kuusi tuntia valaisuvoimaa 100 % kirkkaudella. Sisältää nappiparistot.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Esi-isä-muumimuki

Esi-isä-muumimuki (arvo 19,90 €)

Muumi-muki, jossa komeilee Muumien esi-isä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

TiedeTiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Haluatko näköalapaikan tieteen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin? Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Tiede-lehden lukijana nautit ainutlaatuisesta tiedosta ja tuoreista näkökulmista ja koet oivaltamisen iloa. Hunajaa hoksottimille kerran kuussa!

Suomen suurin tiedelehti on aina ajassa kiinni. Jokaiseen numeroon on poimittu tieteen kuumimmat uutiset. Pääset lukemaan uutisten taustat ja saat tietoa, jota et muualta saa oli sitten kyse lääketieteestä tai psykologiasta, historiasta tai huipputekniikasta – selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Tiede-lehden nettisivut tarjoavat ajankohtaisia tiedeuutisia, blogeja ja ahkeraa keskustelua hyvin laajalla aihepiirillä.

Lehden tiedot

Tiede-lehteä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut