Tiede

Tiede on suurin suomalainen tiedelehti. Se on juuri oikea lehti kaikille tieteestä ja elämästä kiinnostuneille, ihmisille joilla on sammumaton tiedonjano ja pohjaton uteliaisuus. Lehti tarjoaa lukijoilleen monipuolista, korkeatasoista, luotettavaa ja hyödyllistä tietoa, uusia ideoita ja aiheita ajatteluun.

Monet lehden kirjoittajista ovat päätoimisia tutkijoita, joten jutut ovat huolella tutkittuja, perusteltuja ja asiallisia — ei pelkkää viihdehömppää, vaikka yleistajuisia ja kiinnostavia aiheita käsitelläänkin.

Tilaa Tiede

Tilaajalahjat

Pilot-lamppu

Pilot-lamppu (arvo 29 €)

Kätevä pyöränvalo/otsalamppu jättää kädet vapaaksi esim. pimeässä varastossa käydessä ja tuo turvallisuutta ulkoiluun hämärtyvissä illoissa.
Vedenpitävä, irrotettavalla silikonikiinnityksellä varustettu lamppuosa ja säädettävä hihna.
Kolme valotoimintoa: 100 % kirkkaus, 50 % kirkkaus ja nopeasti vilkkuva valo. Valkoinen 24 lumenin LED-valo tarjoaa jopa kuusi tuntia valaisuvoimaa 100 % kirkkaudella. Sisältää nappiparistot.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Cook

Cook'n Co -Veitsisetti (arvo 35,95 €)

4 veitsen setti, jossa yksi paistiveisti ja kolme japanilaista santoku-kokkiveistä yleiseen paloitteluun.

Paistiveitsi 20 cm, santoku-veitsi 18 cm, santoku-veitsi 12,5 cm ja santoku-veitsi 11,5 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Musta A. Eriksson nahkalompakko

Musta A. Eriksson nahkalompakko (arvo 39 €)

• leveys 17 cm
• korkeus 9 cm
• nepparikiinnitys läpässä
• vetoketjullinen kolikkotasku
• aitoa naudannahkaa

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

TiedeTiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Haluatko näköalapaikan tieteen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin? Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Tiede-lehden lukijana nautit ainutlaatuisesta tiedosta ja tuoreista näkökulmista ja koet oivaltamisen iloa. Hunajaa hoksottimille kerran kuussa!

Suomen suurin tiedelehti on aina ajassa kiinni. Jokaiseen numeroon on poimittu tieteen kuumimmat uutiset. Pääset lukemaan uutisten taustat ja saat tietoa, jota et muualta saa oli sitten kyse lääketieteestä tai psykologiasta, historiasta tai huipputekniikasta – selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Tiede-lehden nettisivut tarjoavat ajankohtaisia tiedeuutisia, blogeja ja ahkeraa keskustelua hyvin laajalla aihepiirillä.

Lehden tiedot

Tiede-lehteä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut