Tiede

Tiede on suurin suomalainen tiedelehti. Se on juuri oikea lehti kaikille tieteestä ja elämästä kiinnostuneille, ihmisille joilla on sammumaton tiedonjano ja pohjaton uteliaisuus. Lehti tarjoaa lukijoilleen monipuolista, korkeatasoista, luotettavaa ja hyödyllistä tietoa, uusia ideoita ja aiheita ajatteluun.

Monet lehden kirjoittajista ovat päätoimisia tutkijoita, joten jutut ovat huolella tutkittuja, perusteltuja ja asiallisia — ei pelkkää viihdehömppää, vaikka yleistajuisia ja kiinnostavia aiheita käsitelläänkin.

Tilaa Tiede

Tilaajalahjat

Sääasema ja AEG matkaradio

Sääasema ja AEG matkaradio (arvo 49 €)

Upeassa alumiinikuorisessa radiossa on kello ja irrotettava kaiutinosa. Pakkauksessa on mukana kuulokkeet ja vyöklipsi, joten voit kuunnella radiota missä vain. Toimii kahdella AAA-paristolla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Pieni, langaton lämpömittari istuu huomaamattomasti sisustukseen. Asennettavissa seinälle tai seisomaan omalla jalallaan. Huomaamaton ulkoyksikkö ja selkeänäyttöinen sisäyksikkö toimittavat langattomasti yhteen.

Mitta-asteikot: Sisälämpötila 0-50 C ja ulkolämpötila -50 – 70 C.
Sisälämpötilan minimi- ja maksimilämpötilan näyttö.
Sisältää vastaanottimen ja lähettimen.
Langattoman lähettimen toiminta-alue on enintään 30 metriä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Tähtikuvioinen canvaslaukku ja Meri-suihkumatto

Tähtikuvioinen canvaslaukku ja Meri-suihkumatto (arvo 65,95 €)

Suloisen pehmeä, laadukas Luhdan Meri-kylpyhuonematto tekee aamuheräämisistä hiukan lempeämpiä. Puhtaan valkoinen matto kaunistaa kylpyhuoneen kuin kylpyhuoneen ja sopii yksivärisenä monenlaiseen sisustukseen. Helppohoitoisen maton materiaali on 100 % puuvillaa, ja se on kooltaan 60 x 80cm.

Laadukkaasta ja kestävästä canvaskankaasta tehty tähtikuvioinen laukku kulkee mukanasi monessa menossa! Kannat tarpeelliset tavarasi kätevästi kädessä tai olalla treeneihin, shoppailureissulle, matkalle…

- Väri: pellava, tähtipainatus: harmaa.
- Sisus: vuorikangasta.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Selfiekeppi ja urheilukassi

Selfiekeppi ja urheilukassi (arvo 39,95 €)

Selfie-teleskooppivarrella otat astetta komeampia selfie-kuvia. Kiinnitä puhelimesi teleskooppivarren päässä olevaan pidikkeeseen, yhdistä kaapeli puhelimeesi ja päästä luovuutesi valloilleen! Et tarvitse kuvanottoajastusta tai ventovieraiden kuvausapua. Laukaise kamera varren toisesta päästä ja ota vaivattomasti onnistuneita otoksia - puhelin pysyy tukevasti paikallaan. 19-102 cm pitkässä varressa on säädettävä teline matkapuhelimelle, jonka mitat voivat olla enimmillään 8 x 13 cm ja paino 500 g. Teräksestä valmistettu teleskooppivarsi kestää vauhdikkaimmatkin kuvaustilanteet.

Todellisessa monitoimilaukussa on 3 vetoketjullista lokeroa. Suurin on kooltaan n. 35 x 30 x 14 ja siihen mahtuvat vaikka urheiluvaatteet tai syksyn kurssikirjat. Perusläppärikin mahtuu mukaan!

Laukun sivussa ja päädyssä on 2 pienempää vetoketjutaskua ja lisäksi verkkotasku vaikka juomapullolle.

Mukana pitkä, irrotettava olkahihna, joka riittää olan yli -kuljettamiseen. Ja kantokahvat, tottakai.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

NanoGo nestemäinen näytönsuoja

NanoGo nestemäinen näytönsuoja (arvo 29,90 €)

Bluebiit NanoGo Liquid Glass Protection for Mobile devices on uudenlainen nestemäinen nanotekniikan sovellus, jolla suojaa mobiililaitteen näytön ja kameranlinssin helposti ja nopeasti. Se suojaa laitetta naarmuilta, tekee lian ja rasvan helposti poistettavaksi, estää bakteerien kasvun, parantaa näytön kykyä toistaa kuvia, sekä vähentää älylaitteen lähettämää radiotaajuussäteilyä.

NanoGo soveltuu kaiken muotoisille näytöille, myös kaareville.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

TiedeTiede on asiaviihteen ystävän ykkösvalinta. Suomen suurin yleistajuinen tiedelehti tarjoaa sinulle kerran kuussa rautaisannoksen huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Lehti tuntee tieteen trendit ja kertoo senkin, mikä on vasta nurkan takana.

Haluatko näköalapaikan tieteen saavutuksiin, löytöihin ja läpimurtoihin? Kaipaatko pureksittavaa uteliaille aivoille? Tiede-lehden lukijana nautit ainutlaatuisesta tiedosta ja tuoreista näkökulmista ja koet oivaltamisen iloa. Hunajaa hoksottimille kerran kuussa!

Suomen suurin tiedelehti on aina ajassa kiinni. Jokaiseen numeroon on poimittu tieteen kuumimmat uutiset. Pääset lukemaan uutisten taustat ja saat tietoa, jota et muualta saa oli sitten kyse lääketieteestä tai psykologiasta, historiasta tai huipputekniikasta – selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Tiede-lehden nettisivut tarjoavat ajankohtaisia tiedeuutisia, blogeja ja ahkeraa keskustelua hyvin laajalla aihepiirillä.

Lehden tiedot

Tiede-lehteä julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut