Vauva

Vauva on Suomen suurin vauvalehti. Vauva kertoo uutta ja ajankohtaista tietoa odotuksesta, auttaa valmistautumaan synnytykseen ja neuvoo vauvanhoidossa ja kasvatuksessa. Lehden sisältö jakautuu osastoihin Vauva ja taapero ja Perhe ja parisuhde, joiden lisäksi jokaisessa numerossa on Odottajan omat sivut.

Vauva on todella hyvä seuralainen onnelliseen odotukseen ja leppoisaan vauva-aikaan. Lehden vinkeillä ja ohjeilla voitat vaikeudet ja saat vertaistukea. Vauva on odottajan ja vauvaperheen paras ystävä.

Tilaa Vauva

Tilaajalahjat

Paapu-helistin

Paapu-helistin (arvo 15,50 €)

Paapu Hymy -helistin on klassikko!

Paapu-helistin (Design Finland) on suunniteltu vauvan näkökulmasta. Lelu on kevyt, jotta vauvan kehittyvän motoriikan aiheuttamat tahattomat heilautukset eivät satuta vauvaa. Helistimessä on tärkeä yksinkertainen kasvokuvio. Äänen voimakkuus on hillitty eikä vahingoita herkkää kuuloa. Pinnassa on karheita osia, joihin on hyvä hieroa ikeniä ja kahvan muoto on turvallinen ja siitä on helppo pitää kiinni. Lelu on myös erittäin kestävä.

Tämä lelu sopii ensileluksi, mutta se voi olla myös lapsen ensimmäinen nukke. Kokeile leikkiessä vaihtaa kasvopuolta ja kääntöpuolta tai laita lelu kurkkimaan kulman takaa.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lumene-meikkisetti

Lumene-meikkisetti (arvo 40,70 €)

Lumenen meikkisetti sisältää CC Color Correcting -meikkivoiteen, Nordic Chic -huulivoiteen ja --kulmakynän.

CC Color Correcting -meikkivoide levittyy iholle kevyesti jättäen sen puolimattaiseksi. Meikkivoide tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää punoitusta. Sävy medium.

Nordic Chic -huuliöljy ravitsee huulia ja antaa niille aavistuksen väriä. Sävy 700 Hohde.

UUTUUS! Nordic Chic -kulmakynällä luot helposti viimeistellyn tyylin kulmiisi. Toisessa päässä on kätevä kierreharja.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

Vauva-lehden logoVauva auttaa nauttimaan raskaudesta ja Vauva-perheen elämään valmistautumisesta ja tukee äitiä ja koko perhettä uudessa elämäntilanteessa. Vauva pohtii yhdessä vanhempien kanssa, mikä on parasta juuri tämän perheen vauvalle ja ratkaisee vauvanhoitoon liittyvät pienet ja suuret pulmat. Lehden jakama tieto on taatusti luotettavaa.

Vauvan nettisivut tarjoavat vilkkaan keskustelupalstan, artikkeleita ja kauppapalstan. Sivuilla vierailee viikoittain yli 40 000 pienten lasten äitiä tai sellaiseksi haluavaa, joten sivuilla riittää touhua ja toimintaa.

Lehden tiedot

Vauvaa julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut