7 päivää

Seiska on ehdottomasti Suomen paras viihdelehti. Kaikkihan Seiskaa lukevat! Joka viikko ilmestyvä 7 päivää kertoo kuumimmat julkkisjuorut, koskettavimmat elämäntarinat ja viikon tärkeimmät puheenaiheet. Tätä lehteä ei kannata jättää lukematta mistään hinnasta.

Seiska on myös erinomainen TV-lehti, joka kertoo katsomisen arvoiset ohjelmat ja viikon ohjelmatiedot paremmin kuin mikään toinen lehti. Jo sen takia 7 päivää on ehdottomasti tilaamisen arvoinen lehti.

Tilaa 7 päivää!

Tilaajalahjat

FinnFeelings Sadepäivä-koru

FinnFeelings Sadepäivä-koru (arvo 89 €)

Kaunis koru sopii lahjaksi itselle tai ystävälle. FinnFeelings Sadepäivä -korun on suunnitellut Assi Arnimaa-Leinonen. Hopeakorussa on 1,7 mm topaasi. Säädettävän ketjun pituus on 42, 45 tai 47 cm. Korun koko on 32 x 20 mm. Siro koru ilahduttaa niin arkena kuin juhlassakin.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Aarikan kylmälaukku

Aarikan kylmälaukku (arvo 49,90 €)

Kylmälaukku on kestävistä materiaaleista ja pitää eväät tarpeen mukaan lämpiminä tai kylminä. Tätä Aarikan suunnittelemaa kylmälaukkua koristaa raikas Granaattiomena-kuosi. Soveltuu niin piknikille, mökille kuin veneeseenkin. Koko 21 x 35 x 14 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

7 päivääSeiska on aito sensaatiolehti, joka keskittyy niihin juttuihin, joista lukijat ovat aidosti kiinnostuneita. Vihjepalkkioillaan se varmistaa, että meheviä julkkisjuoruja löytyy joka numeroon. Lukijoille paljastetaan herkullisia yksityiskohtia niin kotimaan julkkiksista kuin ulkomaan tähdistäkin.

TV-Seiskan puolelta löytyy elokuvien esittelyjä, TV- ja elokuvatähtien haastatteluja, TV-sarjoihin liittyviä juoruja ja juonipaljastuksia, elokuvien ja TV-sarjojen ensi-illat, pelien ja urheilujuttujen esittelyjä, katsojamäärälistauksia sekä kaikki viikon TV-ohjelmat.

Lehden tiedot

Seiskaa julkaisee Aller Media. Lehti ilmestyy kerran viikossa eli 49 numeroa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut