7 päivää

Seiska on ehdottomasti Suomen paras viihdelehti. Kaikkihan Seiskaa lukevat! Joka viikko ilmestyvä 7 päivää kertoo kuumimmat julkkisjuorut, koskettavimmat elämäntarinat ja viikon tärkeimmät puheenaiheet. Tätä lehteä ei kannata jättää lukematta mistään hinnasta.

Seiska on myös erinomainen TV-lehti, joka kertoo katsomisen arvoiset ohjelmat ja viikon ohjelmatiedot paremmin kuin mikään toinen lehti. Jo sen takia 7 päivää on ehdottomasti tilaamisen arvoinen lehti.

Tilaa 7 päivää!

Tilaajalahjat

Ivana Helsingin Herbario-laukku

Ivana Helsingin Herbario-laukku (arvo 39 €)

Paola Suhosen suunnittelema viehättävä pikkulaukku on suosittua Herbario-kuosia. Laukussa on kevyesti topattu valkoinen sisävuori, metallinen klipsisuljin ja tyylikäs, irrotettava kantoketju (ketjun pituus n. 115 cm). Tämän niin arki- kuin juhlakäyttöön sopivan laukun koko on 18 x 20 x 8 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Kylmäreppu

Kylmäreppu (arvo 39 €)

Kätevä kylmälaukku kulkee selässä kauppareissuilla tai päiväretkellä. Repussa on iso tasku, johon mahtuu hyvin ruokaostokset tai piknik-eväät. Edessä on vetoketjullinen tasku ja sivuilla verkkotaskut. Materiaali on kestävää polyesteriä. Repun koko on 28 x 34 x 13,5 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

7 päivääSeiska on aito sensaatiolehti, joka keskittyy niihin juttuihin, joista lukijat ovat aidosti kiinnostuneita. Vihjepalkkioillaan se varmistaa, että meheviä julkkisjuoruja löytyy joka numeroon. Lukijoille paljastetaan herkullisia yksityiskohtia niin kotimaan julkkiksista kuin ulkomaan tähdistäkin.

TV-Seiskan puolelta löytyy elokuvien esittelyjä, TV- ja elokuvatähtien haastatteluja, TV-sarjoihin liittyviä juoruja ja juonipaljastuksia, elokuvien ja TV-sarjojen ensi-illat, pelien ja urheilujuttujen esittelyjä, katsojamäärälistauksia sekä kaikki viikon TV-ohjelmat.

Lehden tiedot

Seiskaa julkaisee Aller Media. Lehti ilmestyy kerran viikossa eli 49 numeroa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut