7 päivää tarjous

Seiska on ehdottomasti Suomen paras viihdelehti. Kaikkihan Seiskaa lukevat! Joka viikko ilmestyvä 7 päivää kertoo kuumimmat julkkisjuorut, koskettavimmat elämäntarinat ja viikon tärkeimmät puheenaiheet. Tätä lehteä ei kannata jättää lukematta mistään hinnasta.

Seiska on myös erinomainen TV-lehti, joka kertoo katsomisen arvoiset ohjelmat ja viikon ohjelmatiedot paremmin kuin mikään toinen lehti. Jo sen takia 7 päivää on ehdottomasti tilaamisen arvoinen lehti.

Lehti joulutarjous

Seiska tai Katso -lehti Joulutarjous + 2 lahjaa (arvo 94 €)

Kaupan päälle saan Aarikan Tulitus-kuosillisen olkalaukun sekä Vihdoin Perjantai-reseptikirjan. (Arvo yht. 94 €). Lisäksi voit osallistua arvontaan ja voittaa 35.000,00 € puhtaana käteen! Seiska on Suomen paras ja suosituin viihdelehti! Saat joka viikko KOTIIN KANNETTUNA Suomen parhaimman viihdelehden sekä täydellisimmän TV-lehden Filmioppaineen. Juonipaljastukset, kuumat, kohahduttavat kotimaiset julkkisuutiset, kirkkaimpien ulkomaisten tähtien skandaalit, asut, kodit ja tyylit. Koskettavat ihmiskohtalot Seiskan valppain silmin...ja tiedät mistä puhutaan seuraavat 7 päivää! Katso on Tilatuin tv-lehti. Tervetuloa television ja elokuvien kiehtovaan maailmaan! Katso vie Sinut kiinnostavimpien tv- ja elokuvatapahtumien äärelle. Katso on Suomen laajin tv-lehti.

Seiska tarjoushintaan – Tee tilaus nyt!

Lehden sisältö

7 päivääSeiska on aito sensaatiolehti, joka keskittyy niihin juttuihin, joista lukijat ovat aidosti kiinnostuneita. Vihjepalkkioillaan se varmistaa, että meheviä julkkisjuoruja löytyy joka numeroon. Lukijoille paljastetaan herkullisia yksityiskohtia niin kotimaan julkkiksista kuin ulkomaan tähdistäkin.

TV-Seiskan puolelta löytyy elokuvien esittelyjä, TV- ja elokuvatähtien haastatteluja, TV-sarjoihin liittyviä juoruja ja juonipaljastuksia, elokuvien ja TV-sarjojen ensi-illat, pelien ja urheilujuttujen esittelyjä, katsojamäärälistauksia sekä kaikki viikon TV-ohjelmat.

Lehden tiedot

Seiskaa julkaisee Aller Media. Lehti ilmestyy kerran viikossa eli 49 numeroa vuodessa.

Seiska-lehti tarjoilee juorut & viimeisimmät uutiset

Oletko koskaan ajatellut sitä, että todella harva suomalainen myöntää lukevansa Seiskaa (7 päivää lehteä)? Kuitenkin Seiska on varmasti Suomen suosituin viihdelehti ja täysin oikeutetusti. Lue miten lehden kustantaja Aller Media kirjoittaa lehdestään:

Aller Median lehdet ovat vuosi toisensa jälkeen pysyneet lukijoiden suuressa suosiossa. Painetut viikkolehtemme Seiska ja Katso tavoittavat kuukausittain yli 1,6 miljoonaa eri lukijakontaktia.

Suuren yleisön tavoittamisessa Seiska on lähes puolen miljoonan viikoittaisen lukijakontaktinsa kautta tärkeä kanava. Verrattuna keskivertokuluttajiin Katson lukijakunnalle nimenomaan painettu aikakauslehti on tärkeä niin ideoiden tarjoajana, tuotevertailussa kuin ostopäätöksen tukemisessa.

Yksi sana kertoo 7 päivää -lehdestä enemmän kuin tuhat sanaa: kohu. Lehti on täynnä kohuja ja tunteita herättäviä uutisia kotimaisista ja ulkomaalaisista julkisuuden henkilöistä. Tiedätkö, mitkä olivat Seiskan vuoden 2017 luetuimmat kohut? Tässä TOP3-jutut viime vuodelta:

  1. Voi rähmä, näin suomalaisjulkkikset mokailivat 2017: Urheilijatähti ajoi kännissä päin puuta ja Jukka Hildénin käytös hämmensi Valkoisessa talossa!
  2. Poliisit yllättivät rynnäköllä alastoman suomalaisen julkkisparin – Maisa Torppa vaati rahaa raskausväitteillä! Muistatko nämä Seiskan skuupit vuodelta 2017?
  3. Henna Kalinaisen rohkea alastonkuva, Nikke Ankara petti avovaimoaan vessassa, Maisa Torppa vedätti julkkismiehiä… Nämä olivat suurimmat kohut 2017!

Niin kuin otsikoista voi päätellä, niin ei täällä Suomessa kohuissa säästellä. Tuli ihan riimi vahingossa tästä, mutta loput voit lukea kokonaan paperi- tai digilehdestä. Katso parhaat ja uusimmat Seiskan tarjoukset yläpuolelta. Päivitämme tiedot siihen ensimmäisenä, niin meidän sivuilta löydät varmasti tuoreet ja edullisimmat lehtitarjoukset!

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut