Aikuisten Luova Väritys

Aikuisten Luova Väritys on täysin uusi lehti, joka keskittyy suosittuun väritystrendiin. Trendin keskeisimpänä ideana on henkinen rauhoittuminen ja rentoutuminen, kun antaa erilaisten värien virrata kynästä paperille. Toisinaan värityskuvat ovat vain kauniita mandala-kuvioita, mutta tehtävien teemat voivat vaihdella laidasta laitaan.

Kun lapsilla värittäminen opettaa värikoordinaatiota ja huolellisuutta, niin aikuisilla näiden lisäksi opitaan eräänlaista meditaatiota. Värittäminen koukuttaa ja sitä unohtuu helposti tekemään tuntien ajaksi kerrallaan.

Tilaa Aikuisten Luova Väritys -lehti

Lehden sisältö

Aikuisten Luova VäritysAikuisten Luova Väritys on vuonna 2016 ilmestymisen aloittanut aikuisten tehtävälehti. Jokaisessa lehdessä teemat vaihtelevat sekä värityskuvien että väriteemojen osalta, mikä tuo lisää mielenkiintoa puuhailuun. Lehti on tarkoitettu aikuisille, mutta väritystehtävistä saavat toki nauttia kaiken ikäiset!

Normaaleiden värityskuvien lisäksi lehdessä on aina jotakin ekstraa, kuten väritettäviä kortteja, tarroja tai kirjanmerkkejä. Lehdessä on usein myös kilpailuja ja voit jakaa onnistuneimmat värityksesi Instagramissa lehden omalla hashtag-merkinnällä.

Aikuisten Luova Väritys voi auttaa rentoutumaan kiireen keskellä, sillä värittäessä pienet murheet unohtuvat tehokkaasti ja aivot saavat hengähdystauon. Ei siis ihmekään, että väritystrendistä on tullut niin suosittua.

Lehden tiedot

Aikuisten Luova Väritys on aikuisten harrastus- ja tehtävälehti, jota kustantaa Kolmiokirja Oy. Ensimmäinen numero julkaistiin tammikuussa 2016 ja uusia numeroita tulee vuosittain 12 kappaletta. Jokainen lehti on keskimäärin 28-sivuinen.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut