Aikuisten Värityskirja Wonderland

Arki painaa ja työstressi iskee. Ota vastalääkkeeksi käteen värityskirja ja väritä huoli ja stressi pois. Aikuisten Värityskirja Wonderland on oiva apu nopeaan ja rentouttavaan iltaan. Anna itsellesi rauhallinen hetki ja uppoa luomaan jotain uutta ja kaunista.

Aikuisten Värityskirja Wonderlandin avulla teet taidetta omassa rauhassa.

Tilaa Aikuisten Värityskirja Wonderland

Lehden sisältö

Aikuisten Värityskirja WonderlandWonderland on värityskirja aikuiselle värittäjälle. Lehti on täynnä toisiaan hienompia ääriviivakuvia, joita lukija pääsee värittämään oman mielen mukaan. Anna siis hetki luovuudelle ja kokeile miten hauskaa värittäminen taas olikaan.

Wonderland-värityskirja on omiaan jokaiselle, joka haluaa helpon ja halvan keinon rentoutua omassa kodissaan. Värittäminen vie ajatukset pois kaikesta stressaavasta ja antaa mahdollisuuden nauttia omilla käsillä tehdystä luovasta työstä.

Parhaat väritystyöt voi myös leikata irti lehdestä ja vaikka kehystää kaikkien nähtäväksi.

Lehden tiedot

Aikuisten Värityskirja Wonderland on Kolmiokirja Oy:n julkaisema värityskirja aikuisille. Se on yksittäinen julkaisu, jonka voit tilata itsellesi aivan kuin minkä tahansa muun lehden. Wonderland sisältää 84 sivua upeimpia ja rentouttavimpia väritystehtäviä, joista voidaan luoda lukematon määrä erilaisia variaatioita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut