Ajolinja

Ajolinja on lehti raskaan kaluston ystäville. Se opastaa, esittelee ja näyttää kaiken tarvittavan, mitä ammattiautoiluun ja siihen liittyvään koneistukseen kuuluu. Jos olet kiinnostunut isoista autoista tai ajat ammattiksesi, niin Ajolinja on lehti juuri sinua varten.

Tilaa Ajolinja-lehti

Lehden sisältö

AjolinjaAjolinja on suomalaisen raskaan kaluston ja ammattiautoilun erikoislehti, joka on ainoa laatuaan. Tämän parempaa tietopakettia kotimaisesta kuljetusalasta et löydä mistään.

Ajolinja on viihteellinen uutislehti jokaiselle kuljetusalan henkilölle ja suuren kaluston ystävälle. Se kertoo uusimmat laiteuutiset maailmalta ja testaa tarvittavan kaluston Suomen oloihin. Lehti tarjoaa paljon kattavaa puolueetonta tietoa, mikä on tärkeää jokaiselle lukijalle.

Kuljettajien lisäksi Ajolinja soveltuu hyvin myös laitteistosta päättäville ja niitä ostaville henkilöille. Sen avulla voit tehdä parhaat päätökset siitä, mitä juuri teidän yritykselle kannattaa hankkia ja mihin panostaa.

Lehden tiedot

Ajolinja on B Yhtiöt Oy:n julkaisema raskaan kaluston aikakausilehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Ajolinja on Suomen ainoa kuljetusalan ammattilehti ja se erikoistuu ammattiautoiluun ja siihen liittyviin työkoneisiin. Lehden lukijakuntaa ovatkin kuljetusalan yrittäjät, päättäjät ja hankinnoista vastaavat henkilöt ja suosittelijat, tietenkään unohtamatta vain raskaasta kalustosta kiinnostuneita ihmisiä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut