Aku Ankka tarjous

Ei ole Aku Ankkaa klassisempaa sarjakuvalehteä! Vuosikymmeniä suomalaislapsia (ja aikuisia!) viihdyttänyt Aku Ankka on edelleen kiinnostava ja hauska lukupaketti, joka kolahtaa postiluukusta joka keskiviikko. Tilaamalla Aku Ankan varmistat hauskat lukuhetket joka viikko.

Aku Ankan tilaajana saat paljon erilaisia etuja, kuten tarjoushintaisia sarjakuvakirjoja, keräilytuotteita ja muuta mukavaa. Tsekkaa myös Akkarin aina hyvät tilaajalahjat.

Tilauksiin sisältyy nykyään myös Aku Ankka Lataamo. Lataamosta löydät aina Aku Ankka -lehden uusimman numeron ja koko lehden arkiston aina 1950-luvulle asti.

Tilaa Aku Ankka

Lehden sisältö

Aku AnkkaKerran viikossa postiluukusta putoava Aku Ankka sisältää monta tarinaa, joissa esiintyvät kaikki Ankkalinnan tutut hahmot, pääosassa tietenkin itse Aku, veljenpojat ja Roope-setä. Kaikkihan Aku Ankan tuntevat? Sarjakuvien taso on edelleen korkea ja lehdessä julkaistaan myös säännöllisesti vanhoja toiveklassikoita uusintoina.

Suomen hauskimmaksi nimitettyä lehteä lukee jo yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Liity sinäkin kasvavaan Ankka-fanien joukkoon!

Lehden nettisivuilta löytyy keskusteluja, arkisto vanhoista lehdistä ja kaikenlaista kivaa. Sivuilla on myös Ankka-tuotteita myyvä nettikauppa, josta tilaajat voivat tehdä ostoksia takuulla edullisilla tilaajaetuhinnoilla.

DuckTales-lehti

Tutustu myös uuteen, jännittävään DuckTales-lehteen. TV-sarjaan perustuva lehti ilmestyy kerran kuussa ja sisältää ainoastaan uusia, ennen julkaisemattomia sarjoja.

DuckTales-tarinoiden lisäksi lehdessä on monipuolisia fantasiaseikkailuja kovahermoisille, vauhdikkaita urheilusarjiksia sekä lyhyitä, kyljet reväyttävän hauskoja vitsisarjoja.

Ankkalinnan supersankarit ovat lehden vakiovieraita, ja joka numerossa on Taikaviitta-takuu!

DuckTales on supersuositun Ankronikka-animaatiosarjan upouusi tuotantokausi, jonka pohjalta on samalla tinkimättömällä tyylillä tehty sarjaa ryydittäviä, huimia sarjakuvaseikkailuja.

Tarinankerronnallisesti uusi DuckTales on reilusti seikkailullisempi ja jännittävämpi kuin edeltäjänsä – onhan juonenkäänteisiin haettu inspiraatiota itse ankkamaestro Carl Barksin tuotannon helmistä! Monet Ankronikasta tutut hahmot ovat edelleen mukana, mutta joukkoon mahtuu useita uusia, yllättäviäkin tuttavuuksia.

Aku Ankka lataamo

Tilauksiin sisältyy nykyään myös Aku Ankka Lataamo. Lataamosta löydät aina Aku Ankka -lehden uusimman numeron ja koko lehden arkiston aina 1950-luvulle asti. Aku Ankan taskukirjoja Lataamossa on jokainen numero vuodesta 2002 eli taskukirjasta 266 lähtien.

Luettavaa on valtavasti, joten onneksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia etsiä haluamiaan lehtiä. Voit esimerkiksi selailla eri piirtäjien sarjoja – löydät vaivattomasti vaikkapa kaikki VicarinDon Rosan tai Carl Barksin tarinat.

Selailla voi myös tarinoissa esiintyvien hahmojen tai tarinoiden aiheiden perusteella. Myös sanahaku onnistuu.

Tarinoita voi arvostella ja etsiä parhaat arvosanat saaneita. Voit myös merkitä omia suosikkejasi ja ladata pienen määrän tarinoita laitteelle luettavaksi myös silloin, kun nettiyhteys ei ole käytössä.

Palvelu on käytettävissä iOS- ja Android-sovelluksilla sekä tietokoneella nettiselaimen kautta. Lukeminen on todella helppoa ja miellyttävää. Koko Lataamo on käytettävissä yhdellä kuukausimaksulla.

Samaa käyttäjätunnusta on mahdollista käyttää kolmelta laitteelta yhtä aikaa, joten jokaiselle perheenjäsenelle ei tarvitse omaa käyttäjätunnusta. Aivan rajoittamatonta lukeminen ei ole: kuukaudessa saa lukea korkeintaan 500 tarinaa.

Lehden tiedot

Aku Ankkaa julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy kerran viikossa eli 52 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut