Alibi

Alibi on suomalaisen aikakausilehtien historiassa tuttu nimi. Tästä rikosmaailmaa käsittelevästä lehdestä on tullut jo jokaiselle tuttu nimi sen yli 35-vuotisen historian aikana.

Alibi onkin mielenkiintoista luettavaa kaikille, joita elämän varjopuoli kiinnostaa. Lehden sivuille pääsevätkin syväluotaavat artikkelit maamme tunnetuista rikoksista, henkilökuvia lain molemmin puolin ja aina muistutus siitä, mitä on uhrin elämä rikoksen jälkeen.

Tilaa Alibi-lehti

Lehden sisältö

Alibi logoAlibi tuo lukijoilleen laajan kattauksen kaikkea rikosmaailmaan liittyvää. Saat tietoa tuoreista rikostapauksista, oikeuskäsittelyistä ja pääset näkemään läheltä miltä näyttää niin poliisin, rikollisen kuin uhrinkin arki.

Alibin sivuilta löydät tuoreimmat ja tarkimmat tiedot kansaa kohahduttavista rikostapauksista unohtamatta pienempiä tekoja, jotka jäävät muualla huomaamatta.

Lehti opastaa samalla myös rikosten ennaltaehkäisyyn. Löydät tietoa turvallisuusalan kehityksestä ja uusista turvaratkaisuista, jotka voivat auttaa pelastamaan sinut ja rakkaimpasi. Samalla saat myös tietoa kuinka sinä voit omilla toimilla auttaa pienentämään todennäköisyyttä joutua rikoksen uhriksi.

Lehden tiedot

Alibi-lehti on Otavamedia Oyn julkaisema rikosaiheinen aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 12 kertaa vuodessa. Lehteä on julkaistu jo vuodesta 1979 lähtien ja sen levikki on noin 30 000 kappaletta.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut