Amerikan Rauta

Amerikan Rauta on kotimainen jenkkiautoilun erikoislehti, joka syventyy siihen elämäntapaan ja kulttuuriin, joka näiden kulkupelien ympärillä on. Kyse ei ole vain teknisestä lehdestä, jossa koeajetaan autoja, vaan mukana on myös ihmiset autojen ratissa, öljymontussa auton alla ja tietysti isoissa tapahtumissa juhlistamassa tätä hienoa harrastusta.

Amerikan Rauta, rakkaudesta rautaan.

Tilaa Amerikan Rauta -lehti

Lehden sisältö

amerikan-logoAmerikan Rauta tuo jokaisessa numerossa lukijoilleen kaikkea mahdollista amerikkalaiseen klassikkoautoiluun liittyvää. Sivuilla esitellään kotimaisin voimin entisöityjä ja tuunattuja klassikkoautoja, maailmalla näyttelyissä kulkevia klassikoita ja radalle asti vietyjä muskeliautoja.

Se mikä kuitenkin erottaa Amerikan Rauta -lehden muista klassikkoautoihin erikoistuneista julkaisuista, on se että kaikki tämän lehden autot ovat sinunkin ulottuvillasi. Nyt ei ole kyse harvinaisista helmistä, joita on maailmalla vain kourallinen, vaan nämä ovat autoja, jotka sinäkin voit ostaa ja entisöidä vanhaan loistoon.

Amerikan Rauta on lehti juuri sinulle, joka elät tätä autoilukulttuuria tai vain haluat nähdä kauneimpia autoja, mitä maa päällään kantaa.

Lehden tiedot

Amerikan Rauta on Viipalemediat Oy:n julkaisema autoaiheinen aikakausilehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehti keskittyy yksin amerikkalaisiin autoihin ja kulttuuriin niiden ympärillä. Lehti on pääosin kohdistettu miehille, mutta lukijakunnasta löytyy yllättävän suuri osuus autohulluja naislukijoita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut