Anime

Anime on kannesta kanteen täynnä kiinnostavia juttuja ja artikkeleita animen ja mangan ystäville. Anime on ilmiö, jonka syntysijat sijaitsevat Japanissa ja joka on nyt levinnyt lähes joka maailman kolkkaan – myös Suomeen.

Anime-lehti tarjoaa tietoa sekä vanhemmasta tuotannosta että tuoreista uutuuksista, joten lehti sopii sekä harrastajalle että heille, joita ilmiö kiinnostaa, mutta jotka eivät tiedä mistä aloittaisivat.

Tilaa Anime-lehti

Lehden sisältö

AnimeAnime on alansa kattavin erikoisharrastelehti, jonka aiheet ovat vahvasti animessa, mangassa sekä myös japanilaisessa kulttuurissa. Tämä populäärikulttuurin osa-alue saapui Suomeen 90-luvulla ja on siitä lähtien kasvattanut suosiotaan tasaiseen tahtiin.

Anime tarkoittaa siis japanilaista animaatiota ja manga japanilaista sarjakuvaa. Jokainen Anime-lehti esittelee vanhempia klassikkoelokuvia ja -sarjoja ja tekee katsauksia tuleviin uutuuksiin. Tämän hetken kuumimmat anime- ja mangasarjat saavat toki myös oman osansa huomiosta. Animen ja mangan ohella tutustutaan lisäksi j-rockiin, eli japanilaiseen rokkimusiikkiin, sekä cosplay-harrastukseen jossa pukeudutaan haluamakseen roolihahmoksi.

Anime-lehden lukijana et koskaan jää paitsi tärkeimmistä tapahtumista Suomessa tai maailmalla, sillä niistä raportoidaan lehdessä ahkerasti ja lehti on myös suosittu anime- ja mangatapahtumien mainosmedia.

Lehdessä myös suomalaiset piirtäjät pääsevät näyttämään kyntensä, sillä lehti julkaisee kotimaisten piirtäjien mangatyylisiä sarjakuvia ja piirustuksia.

Anime-lehdellä on omat nettisivut, jossa pääset muun muassa osallistumaan keskusteluihin ja lukemaan arvosteluja.

Lehden tiedot

Anime-lehti on H-Town Oy:n julkaisema nuorten harrastelehti ja se ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehti on Pohjoismaiden suurin animeen ja mangaan keskittyvä julkaisu ja sillä on noin 44 000 lukijaa, joista 72% on naisia ja 68% on alle 20-vuotiaita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut