Antiikki & Design

Antiikki & Design vie sinut lukumatkalle eri vuosikymmenien sisustustyyleihin, esineiden historiaan ja niiden keräilyyn. Lehti on omiaan sisustuksesta ja antiikkiesineiden keräilystä kiinnostuneille.

Lehti, joka tunnettiin aiemmin nimellä Glorian antiikki, esittelee upeasti kuvitettuja artikkeleita eri sisustuksen tyylikausista, muotoilusta, keräilystä ja entistämisestä.

Tilaa Antiikki & Design -lehti

Lehden sisältö

gti-logoAntiikki & Design tarjoaa paljon mielenkiintoisia faktoja ja kertomuksia eri aikakausien sisustustyyleistä, kuitenkin pääasiassa keskittyen 1900-luvulle.

Lehti kokoaa myös menovinkkejä mm. taidenäyttelyihin ja museoihin ja lehden asiantuntijat auttavat mielellään lukijoita esineiden arvon ja iän määrittämisessä.

Keräilysivut puolestaan esittelevät huutokauppojen tarjontaa ja suosittu ”Perinne elää” -sarja kertoo huikeita tarinoita vanhoja perinteitä kunnioittavista kädentaitajista.

Lehden tiedot

Antiikki & Design on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä sisustus- ja antiikkiaiheinen lehti. Sitä julkaisee Fokus Media Finland Oy ja se tunnettiin aiemmin nimellä Glorian antiikki. Sen levikki on noin 24 678 ja lukijamäärä 110 000.

Antiikki & Design -lehdellä on myös omat verkkosivut, jossa voi tutustua blogeihin, kysyä esineistä asiantuntijoilta ja lukea artikkeleita.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut