Apu

Apu on perinteinen yleisaikakausilehti, joka on tarjonnut monipuolista luettavaa jo vuodesta 1933 asti. Apu käsittelee ihmisiä ja ilmiöitä ja kertoo lukijalleen viihdyttäviä ja samalla koskettavia tarinoita elämästä ja ihmisistä. Ei sensaatioita, vaan rentouttavaa ja luotettavaa luettavaa.

Tilaa Apu-lehti

Tilaajalahjat

CeramiChef-veitsisetti ja kuorija

CeramiChef-veitsisetti ja kuorija (arvo 73 €)

Keraamiset veitset ovat keittiön verrattomat apulaiset. Veitsien terät ovat aina huipputerävät, eikä niitä tarvitse teroittaa, eivätkä terät reagoi ruoka-aineisiin. Helppokäyttöisellä kuorijalla kuorit helposti juurekset, vihannekset ja hedelmät. Settiin sisältyy kokkiveitsi, yleisveitsi ja kuorija. Väri: limen vihreä.

Saffire Noor -helmet

Saffire Noor -helmet (arvo 78 €)

Näyttävä Saffiren Noor-kaulakoru on valmistettu aidoista hematiitti-helmistä. Tämä koru tuo näyttävyyttä juhla-pukeutumiseen ja arkikäytössä helmet tuovat lisää tyylikkyyttä upeisiin vaatteisiisi. Näyttävä Saffiren Noor-kaulakoru on valmistettu aidoista hematiitti-helmistä. Tämä koru tuo näyttävyyttä juhla-pukeutumiseen ja arkikäytössä helmet tuovat lisää tyylikkyyttä upeisiin vaatteisiisi.

• Helminauhan pituus 47 cm
• Lukko ja korun metalliosat on valmistettu korumetallista.

Lehden sisältö

Apu-lehti
Apu on viikoittain ilmestyvä lehti, joka käsittelee kiinnostavia asioita maailmalta ja kertoo ihmisistä ja elämästä naamioiden takana.

Apu-lehti tunnetaan sen mielenkiintoisista kolumnisteistaan, joita ovat olleet mm. Heidi Hautala, Paavo Lipponen, Arto Paasilinna, Aarno Laitinen ja Ilmari Turja. Lehden sivuilta löytyvät myös joka viikko perinteiset Nitrodisko-kaskupalsta ja jokaviikkoinen Missä Jallu luuraa? -lukijakilpailu.

Apu-lehdellä on myös erittäin kattava nettiportaali joka tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa sivuillaan.

Lehden tiedot

Apu-lehteä julkaisee A-lehdet ja se ilmestyy kerran viikossa ja 51 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut