Apu Terveys

Apu Terveys on oma terveyteen painottuva lehti, joka niin opastaa kuin auttaa lukijoitaan terveyteen liittyvissä asioissa. Kaipaat sitten tietoa uusista tutkimustuloksista, kansaa vaivaavista sairauksista tai ohjeita terveellisen elämän viettämiseen, niin Apu Terveys on sinun valintasi.

Tilaa Apu Terveys -lehti

Tilaajalahjat

Parannetaan kansa -kirja

Parannetaan kansa -kirja (arvo 32 €)

Ovatko yliopistolääketiede ja kansanlääkintä lopulta kovin kaukana toisistaan?

Maalaislääkäri Tapani Kiminkistä ja kansanparantaja Hannes Karppista yhdistää lempeä karisma, tapa kohdata potilaat ja huolehtia heistä. He ovat tahoillaan tehneet pitkän elämäntyön suomalaisten yleisimpien sairauksien ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi. Yhteisen arvomaailman ja vuosien ystävyyden pohjalta kumpuaa syvä arvostus toisen tekemiseen - koulukuntaeroista huolimatta.

Kiminkinen ja Karppinen jakavat yhteisen huolen elämän perusasioiden karkaamisesta ihmisten käsistä: "Olemme nähneet sen johtavan epäterveiden elämäntapojen kautta moniin sairauksiin, riippuvuuksiin ja ihmissuhdetragedioihin, jotka voitaisiin terveemmällä ymmärryksellä välttää." Miehet pureutuvat teoksessaan kansanterveyden ytimeen ja suomalaisten yleisimpiin sairauksiin selkeäsanaisesti.

Lehden sisältö

Apu TerveysJokainen Apu Terveys -lehden numero on kattava tietopaketti ihmisen terveyteen. Jos olet kiinnostunut oman terveytesi ylläpitämisestä tai vain haluat kasvattaa tietoa suomalaisia vaivaavista ongelmista ja sairauksista, niin tartu Apu Terveyteen ja lue itsesi terveeksi.

Apu Terveys ei vain tyydy kertomaan mahdollisista ongelmista ja sairauksista, vaan pyrkii ennaltaehkäisemään niitä. Lehti opastaa lukijoille toimintamalleja ja harjoitteita, joilla ongelmat voidaan estää ennen kuin ne edes kunnolla ilmaantuvat. Jos vaivaan on auttava ruokavalio tai liikunta, niin Apu Terveys ohjaa sinua niissä.

Palveleva hyötytieto, tuoreet lääketieteen uutiset, itsehoito, liikunta ja ruokavaliot ovat niitä avainsanoja, jotka kertovat kaiken mitä Apu Terveys sinulle tarjoaa. Lyhyesti sanottuna siis terveämpää elämää.

Lehden tiedot

Apu Terveys on A-Lehdet Oy:n julkaisema erillinen terveyteen keskittyvä aikakausilehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehti on suunnattu vanhemmalle lukijakunnalle, mutta siitä on runsaasti iloa ja apua myös

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut