ApuKrypto

Ristisanojen ystäville on paljon valinnanvaraa Suomen markkinoilla. Monesti kuitenkin kryptotehtävät ovat aivan liian vähäisesti edustettuina tavallisten ristikkojen rinnalla. ApuKrypto tulikin korjaamaan tätä vääryyttä ja tämä lehti paljoa muuta sisälläkään kuin kryptoja.

Jos haluat päästä kokeilemaan markkinoiden parhaita kryptoristikoita, niin tilaa heti ApuKrypto-lehti.

Tilaa ApuKrypto-lehti

Lehden sisältö

ApuKryptoApyKrypto on jokaisen kryptoristikoiden ystävän unelmalehti. Se tarjoaa laajan kattauksen mukavia ja haastavia tehtäviä, joista löytyy jotain kaikentasoisille ratkojille.

Jokainen lehti sisältää huikean määrän tehtäviä, joista suurin osa on kryptoja. Näiden lisäksi löydät myös joukon sudokuja ja muita pieniä älytehtäviä. Painotus on kuitenkin kryptoissa, eikä niiden ystävät tule pettymään.

Se mikä tekee ApuKryptosta paremman kuin monesta muusta ristikkolehdestä, on sen suuri palkintoristikkojen määrä. Tässä lehdessä nimittäin jokainen tehtävä on palkintotehtävä ja jokaisessa numerossa on jaossa tuntuva määrä rahaa. Rahapalkintojen lisäksi tehtävistä voi voittaa lehtitilauksia A-lehtien muihin lehtiin tai tavarapalkintoja.

Lehden tiedot

ApuKrypto on A-lehdet Oy:n julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Lehti on täynnä hauskoja ja haastavia krypto-ristikoita, joiden lisäksi nähdään myös sudokuja ja muita tehtäviä. Lehden jokainen ristikko on palkintotehtävä, joista voit voittaa rahaa, lehtitilauksia tai tavarapalkintoja.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut