ApuRistikot

ApuRistikot on monipuolinen ristikkolehti, joka tuo joka kuukausi paketin Suomen parhaita ristikoita. Mukana on paljon erilaisia tehtäviä perinteisistä sanaristikoista ja kryptoista aina piilosanoihin ja anagrammi-tehtäviin.

Jokainen lehti sisältää myös palkintoristikoita, joista voit voittaa tuntuvan summan rahaa joka ikinen kuukausi.

Tilaa ApuRistikot -lehti

Lehden sisältö

Apu RistikotApuRistikot on Apu-lehden oma ristikkolehti. Se tarjoaa joka kuukausi uuden paketin monipuolista ratkottavaa. Mukana on sanaristikoita, kryptoja, sudokuita, piilosanoja, anagrammeja ja monenmuotoista aivojumppaa.

Lehden vaikeustaso on helppoa ja keskitasoa, joten kuka tahansa pääsee ristikoiden makuun. Ahkeria ristikkoihmisiäkään ei ole unohdettu, sillä jokaisen lehden keskiaukeamaa täyttää suuri ja haastava sanaristikko. Lehti sopiikin hyvin koko perheen ristikkolehdeksi, josta löytyy jokaiselle jotain.

ApuRistikot sisältää joka numerossa useita palkintoristikoita, joissa on jaossa rahapalkintoja. Jo yksin lehden kansiristikon ratkoneiden kesken arvotaan 150 euron palkinto. Ratko ristikoita ahkerasti ja voita kerralla itsellesi rahat monen vuoden ristikkolehtiin.

Jos siis olet intohimoinen ristikoiden ystävä, niin tilaa Apu Ristikot heti ja ala täyttämään Suomen hauskimpia ristikoita.

Lehden tiedot

ApuRistikot on A-Lehdet Oy:n julkaisema ristikkolehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. ApuRistikot sisältävät pääosin helppoja ja keskivaikeita ristikoita, mutta jokaisessa lehdessä on myös keskiaukeaman vaikea ristikko.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut