Askartelun idealehti Taika

Askartelun idealehti Taika on monipuolisin Suomessa ilmestyvä käsityölehti, jossa ammattitaitoinen tiimi pistää kaikki taitonsa peliin tuodakseen sinulle jokaisen askartelijan ja käsillä tekijän unelmalehden. Runsailla, kauniilla kuvituksilla somistetun lehden ohjeilla jokainen voi kehittyä ja oppia uusia tekniikoita.

Askartelun idealehti Taika on oiva lehti itselle tai lahjaksi, sillä se tarjoaa runsaasti tekemistä kaikenikäisille ja yhden lehden sisällä voi piillä jopa sata erilaista ideaa!

Tilaa Askartelun idealehti Taika

Lehden sisältö

Askartelun idealehti TaikaMonipuolisen askartelulehden jokaisessa numerossa julkaistaan noin sata inspiroivaa ideaa käsitöihin ja askarteluun. Ohjeiden tasot vaihtelevat aina helpoista, nopeista askarteluista vaativimpiin projekteihin, joten lehti sopii sen vuoksi yhtä hyvin kouluikäiselle lapselle kuin aikuisellekin. Runsas kuvitus ja selkeät ohje- ja kaavasivut auttavat ohjeiden hahmottamisessa.

Jokainen lehti on myös oma teemanumeronsa; teema voi keskittyä tiettyyn askartelutarvikkeeseen, vuodenaikaan tai juhlapyhiin.

Askartelun idealehti Taika -lehdellä on omat nettisivut, jossa voi tutustua uusimman lehden sisältöön sekä lukea Taika-blogia tilaajatunnuksilla.

Lehden tiedot

Askartelun idealehti Taika on suomalainen askartelulehti, joka on perustettu vuonna 2005. Lehti on suosittu julkaisu niin aikuisten keskuudessa kuin kouluissakin. Lehteä kustantaa Storia Kustannus Oy ja lehdestä ilmestyy 8 numeroa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut