AutoSound

AutoSound Technical Magazine, joka myös ASTM-lehtenä tunnetaan, on Suomen ainoa autoäänentoistoon erikoistunut lehti. Lehti on myös jäsenenä European Image and Sound Association -järjestössä.

Lehti on tervetullutta lukemista autohifi- ja tuningharrastajille, jotka haluavat tietää uusista saatavilla olevista laitteista ja lukea luotettavia vertailutestejä. Jokainen lehden numero on pakattu täyteen alan tärkeää tietoa helppolukuisessa muodossa.

Tilaa AutoSound-lehti

Lehden sisältö

AutoSoundJokaisessa AutoSoundin numerossa on vähintään yksi vertailutesti. AutoSoundin testit tunnetaan luotettavina ja puolueettomina, joten ne ovat erinomainen apu uusien laitteiden hankinnoissa – mainostekstit eivät aina kerro koko totuutta! Testeissä mittausten lisäksi laitteille suoritetaan muun muassa asennus-, käyttö- ja kuuntelutestejä.

Lehdessä esitellään aina muutama mielenkiintoinen asennus ja selvitetään laitteistot, säädöt ja yksityiskohdat. Joka ikinen autoesittely voi antaa lukijalle hyödyllisiä vinkkejä omankin auton hifi- tai tuning-asennuksiin!

Kaiken edellä mainittujen asioiden lisäksi AutoSound-lehteen mahtuu tuoteuutisia, MaxBoom-osio, rakennusprojekteja sekä laitekokeiluja. Jokainen lehti on paksua ja painavaa tavaraa ja numerosta riippuen se voi sisältää jopa 108 sivua kiinnostavaa sisältöä.

AutoSoundilla on omat nettisivut, josta voi tutustua lehden sisältöön ja osallistua keskusteluihin.

Lehden tiedot

AutoSound on autoäänentoistoon erikoistunut lehti, jota kustantaa JTS-Media. Lehdestä ilmestyy vuosittain 6 numeroa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut