Avotakka

Avotakka on Suomen suurin sisustuslehti, joka tarjoaa lukijalle kiinnostavan ja näyttävän lukupaketin sisustukseen ja tyyliin. Nauti upeista katseluelämyksistä ja löydä itsellesi jotain uutta tai tuunaa ohjeiden avulla jotain vanhaa.

Avotakka on säilyttänyt asemansa Suomen ylivoimaisesti suurimpana sisustuslehtenä tarjoamalla lukijalle monipuolista sisältöä, josta saa sopivassa suhteessa iloa ja hyötyä.

Korkealaatuinen ja elämänmakuinen lehti inspiroi, innostaa tarttumaan toimeen ja antaa sijaa haaveilulle. Avotakasta löytyvät ajankohtaisimmat uutuudet, kekseliäimmät ratkaisut, ihanimmat kodit, kauneimmat kuvat, kiinnostavimmat ihmiset & ilmiöt sekä parhaat tarinat muotoilusta, antiikista ja arkkitehtuurista.

Tilaa Avotakka -lehti

Lehden sisältö

Avotakka logo
Avotakka on kerran kuussa ilmestyvä sisustuslehti, jonka lehdiltä löydät kattavan paketin kaikkea mahdollista kotiin ja sisustukseen liittyvää.

Lukijoille tarjoillaan näyttäviä ja ajatuksia herättäviä artikkeleita kodin sisustuksesta, tyyleistä ja kestävästä sisustuksesta. Opi yhdistämään tyylejä, olemaan luova sisutuksen kanssa ja löytämään niin ajallisesti kuin ympäristöllisesti kestäviä ratkaisuita omaan sisustukseen.

Avotakka -lehden nettisivuilta löydät myös lisää juttuja ja ohjeita kodin sisustusratkaisuihin.

Lehden tiedot

Avotakka on A-lehtien kustantama Suomen suurin sisustuslehti, joka ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut