Bamse

Bamse, sinisiin haalareihin ja pipoon sonnustautunut nalle, ei ole aivan mikä tahansa karhu. Hän on maailman vahvin nalle, jonka voimat ovat peräisin isoäidin valmistamasta jymyhunajasta. Hurjilla voimillaan Bamse puolustaa heikompia, auttaa ystäviä sekä pysäyttää jopa liikkuvia junia!

Jo yli 50 vuotta lapsia ilahduttanut Bamse seikkailee suomenkielisessä lehdessä yhdessä ystäviensä kanssa ja auttaa lapsia oppimaan oikean ja väärän eron sekä ajattelemaan muita.

Tilaa Bamse-lehti

Lehden sisältö

BamseBamse on täysvärillinen lasten sarjakuvalehti, joka kertoo Bamse-nimisen nallekarhun seikkailuista. Päähenkilö on Bamse, muutoin tavallinen nalle, mutta syötyään jymyhunajaa hänestä tulee maailman vahvin. Seikkailuissa mukana ovat yleensä keksijä Kilpinen, pelokas jänöjussi Pomppi sekä Nallen lemmikki, Surre-mehiläinen. Tarinoissa Bamse yleensä auttaa ystäviään tai näyttää ilkeille konnille, ettei rikos kannata.

Sarjakuvien lisäksi Bamse-lehdessä on kivoja palkintotehtäviä. Useassa numerossa julkaistaan myös Nallen koulua, jossa esitellään oikeita historiallisia henkilöitä tai tapahtumia.

Lehden tiedot

Bamse-lehti on sarjakuvalehti 4-10-vuotiaille tytöille ja pojille. Sitä julkaisee nykyisin Egmont Kustannus ja lehdestä ilmestyy vuosittain 18 numeroa, joista 2 on tuplanumeroita – siis tuplasti hauskaa!

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut