Barbie

Barbie, tuo maailman tunnetuin nukke, jatkaa uusien sukupolvien valloitusta nimikkolehdessään. Vaikka Barbie onkin jo ehtinyt seniorin ikään, niin hän on kuitenkin pysytellyt yhtä nuorekkaana ja hauskana läpi vuosikymmenten. Alun perin nuortenlehtenä aloittanut Barbie-lehti on nykyisin suunnattu 4-8-vuotiaille tytöille, mikä näkyy lehden sisällössä ja kuvituksissa.

Barbien lisäksi lehdessä näyttäytyvät tasaisin väliajoin Barbien perhe, ystävät ja iki-ihanat lemmikit.

Tilaa Barbie-lehti

Lehden sisältö

Barbie-lehtiBarbie-lehdessä on runsaasti kuvitettuja tarinoita, joissa Barbie ystävineen kohtaavat jännittäviä seikkailuja tai vaihtoehtoisesti arkisia haasteita. Tarinoiden lisäksi jokaisessa numerossa on aina hauskoja puuha- ja askartelutehtäviä, muotivinkkejä sekä helppoja reseptejä kokeiltavaksi. Lehden kilpailuihin pääsevät kaikki halukkaat osallisiksi ja palkintoina on aina ihania Barbie-aiheisia voittoja.

Jokaisen numeron pirteästi kuvitetut tarinat ovat uusia, eikä niitä ole koskaan aikaisemmin julkaistu edellisissä lehdissä. Innokas Barbie-fani saa siis joka kuukausi aivan uudet seikkailut eteensä!

Joka lehdessä tulee mukana kiva pieni yllätyslahja.

Lehden tiedot

Barbie-lehti on Egmont Kustannus Oy:n julkaisema lastenlehti, jossa seikkailee Mattelin tuottama Barbie-nukkehahmo. Lehti on suunnattu 4-8-vuotiaille tytöille ja se ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut