BODY

BODY on Suomen suurin fitness- ja kehonrakennusalan lehti, joka toimii paremmin kuin hyvin inspiraationa uudelle, terveellisemmälle elämälle tai treenaamisen oheen johtonuoraksi. Lehden sisällöstä vastaavat kotimaisten asiantuntijoiden lisäksi fitnesskilpailijat, joten artikkelit ovat erinomaista luettavaa saliharjoittelijoille. BODY-lehdessä suomalainen osaaminen on vahvassa roolissa!

BODY on paras painettu media kovan treenaamisen ystäville ja heille, jotka haluavat viilata ruokavalionsa täsmälleen oikeaksi saadakseen parhaat tulokset.

Tilaa BODY-lehti

Lehden sisältö

BODYBody on suunnattu niin kehonrakentajille, fitnesskilpailijoille kuin tavallisille salitreenaajillekin. Lehti sisältää paljon kilpailijoiden sekä kehonrakentajien henkilökuvia, ajankohtaisia aiheita, artikkeleita ravinnosta ja tietysti tiukkaa asiaa treenaamisesta. Lehteä kirjoittavat ja tekevät suomalaiset asiantuntijat ja lehti on myös IFBB Finland ry:n ja Suomen Kehonrakennusliitto ry:n virallinen lehti.

Lehdessä esitellään myös vitamiinien ja hivenaineiden vaikutusta terveellisessä ruokavaliossa, tutkitaan erilaisia dieettejä, annetaan vinkkejä juhlapyhien syömiseen ja ohjeistetaan, miten saat parhaan tuloksen yhdistämällä sinulle oikeanlaisen salitreenin ja ruokailun.

Lehdellä on lisäksi omat nettisivut, jossa voit muun muassa tutustua lehden artikkeleihin ja osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

BODY on Egmontin kustantama fitness- ja kehonrakennusalan lehti, joka ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja, K.P. Ourama, on lahtelainen kehonrakennus- ja fitnessvaikuttaja.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut