Burda Style

Burda Stylen juuret ovat Saksassa, mutta sittemmin tämä upea ompelu- ja muotilehti on kääntynyt jopa 16 eri kielelle ja se ilmestyy yli 90 eri maassa. Lehden perusti saksalainen Aenne Burda, joka laajensi lehden avulla sukunsa liiketoimintaa. Ensimmäinen lehti julkaistiin vuonna 1949, vaikka se tuolloin vielä tunnettiin nimellä Favorit.

Burda Styleä voi sanoa eräänlaiseksi uranuurtajaksi, sillä se oli vuonna 1987 ensimmäinen länsimainen lehti, jota alettiin julkaista Neuvostoliitossa. Vuonna 1994 siitä tuli myös ensimmäinen länsimainen julkaisu Kiinassa.

Lehden tehtävänä on innostaa lukijoitaan kädentaitojen pariin sekä kehittää alan toimintaedellytyksiä – se todellakin on enemmän kuin pelkkä muotilehti!

Tilaa Burda Style -lehti

Lehden sisältö

Burda StyleBurda Style sisältää kaikkea muodin, kosmetiikan, hyvinvoinnin ja sisustuksen maailmasta. Kauniit, havainnollistavat kuvat tekevät lehdestä miellyttävän ja kiinnostavan lukuelämyksen.

Jokaisen numeron välissä tulee aina suuri kaava-arkki ja jopa 50 uutta ja laadukasta kaavaa ompeluohjeilla varustettuna. Inspiroivat muoti- ja stailausvinkit ovat olleet myös lukijoiden suuressa suosiossa.

Lehdellä on myös omat nettisivut, jossa voi muun muassa ladata vanhoja sähköisiä numeroita ilmaiseksi koneelle.

Lehden tiedot

Burda Style on suosittu ompelu- ja muotilehti, jota kustantaa Denfin Publishing Oü. Ensimmäinen numero julkaistiin virallisesti vuonna 1950 ja nykyisin se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut