Camper

Avoin tie ja vapaus matkustaa minne tahansa on automatkailijan ihanteita. Camper-lehti auttaa sinua totetuttamaan tämän elämyksen.

Camper on jokaisen automatkailijan oma lehti, täynnä tietoa, vertailuja, arvosteluita ja ohjeita kuinka teet matkastasi täydellisen.

Tilaa Camper-lehti

Lehden sisältö

CamperOletko halunnut vain hypätä auton rattiin ja lähteä ajamaan matkalle kohti tuntematonta? Silloin Camper on lehti juuri sinua varten. Camperin ohjeilla ja tiedoilla voit tehdä matkastasi ikimuistoisen retken mukavuudessa ja vapaudessa.

Camper tuo lukijoilleen kattavan paketin kaikkea mikä liittyy automatkailuun. Lehden asiantunteva toimitus testaa uusimmat asuntoautot, -vaunut sekä vetoautot ja raportoi niistä kattavasti jokaisessa numerossa.

Vanhojen vaunujen omistajat saavat myös aimo annoksen tietoa kuinka parantaa ja kehittää jo hankittua kulkupeliä. Tekniikkaa ja laitteita tutkitaan, vertaillaan ja arvostellaan, jotta tee-se-itse -asentajat saavat kaiken hyödyn irti jo olemassaolevasta kalustosta.

Ettei lehti olisi pelkkää tekniikkaa, mahtuu mukaan myös itse matkat ja kohteet. Löydät paljon tietoa matkakohteista niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Parhaat matkakohteet ja reitit takaavat, että reissusta tulee yhtä nautintoa.

Lehden tiedot

Camper on OK-Kustannus Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Se on automatkailun erikoislehti, joka tarjoaa lukijoilleen kattavan tietopaketin kaikesta autolla tehtävästä matkustamisesta, niin henkilö- kuin matkailuautojen maailmassa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut