Digikuva

Digikuva on kotimainen valokuvaamisen erikoislehti, joka opastaa lukijaa parhaan mahdollisen kuvan saamiseen. Valokuvaajia perehdytetään kuvaamiseen aina yksinkertaisimmista perusasioista lähtien ja opetusta jatketaan aina ammattikuvaajan tasolle.

Digikuva onkin loistava lehti jokaiselle valokuvaamisesta kiinnostuneelle riippumatta siitä miten taitava kuvaaja olet valmiiksi.

Tilaa Digikuva-lehti

Lehden sisältö

Digikuva-lehtiDigikuva Suomen merkittävimpiä valokuvaamiseen liittyviä lehtiä ja onkin tärkeimpiä julkaisuita kuvaamista harrastaville. Digikuvan avulla jokaisesta lomakuvaajasta voi kehittyä kovan tason kameramies tai -nainen.

Lehdestä löydät paljon ohjeita eri laitteiden ja ohjelmien käytöstä, vertailutestejä ja tietysti ohjeet kaikkeen kuvaamiseen liittyvään.

Lehden ohjeilla tiedät mitkä kamerat sopivat minkälaisille kuvaajille, mitkä mallit ja valmistajat ovat luotettavimpia ja kuinka kamerasta saa kaiken irti. Saat neuvot myös siihen kuinka kuvataan missäkin olosuhteissa ja tietysti kuinka onnistuu kuvien jälkikäsittely.

Lehden jokaisen numeron mukana tulee erillinen cd-levy, josta löytyy videokursseja valokuvaamisesta. Suomen parhaat kuvaajat auttavat sinua kaikessa valokuvaamiseen liittyvässä ja opastavat sinua selkein ottein.

Lehden tiedot

Digikuva on Bonnier Publican julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Jokainen numero sisältää myös ylimääräisen cd-levyn, jolta löydät useita videokursseja Suomen parhailta valokuvaajilta. Digikuva onkin Suomen suurin valokuvaamiseen erikoistunut aikakausijulkaisu.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut