Elle

Elle on yksi maailman suosituimmista muotijulkaisuista ja suomalaisille lukijoille on tietysti oma suomalainen Elle. Lehti tarjoaa upean kattauksen muodin maailmasta, josta löydät uusimmat trendit, kuumimmat tyylit ja tuoreimmat kuulumiset maailman muotikaupungeista. Pysyt takuuvarmasti ajan hermolla kun luet Elleä.

Elle on Suomen muotimaailman ykköslehtiä ja se kuuluu jokaisen muodista ja tyylistä kiinnostuneen lehtivalikoimaan. Elle kuuluu sinulle, joka olet kiinnostunut tyylistä ja haluat tietää mikä on aina uusinta uutta. Tämän lähemmäksi muodin huippua pääset vain lentolipulla.

Tilaa Elle-lehti

Lehden sisältö

Elle logoSen sivuilta löytyy aina tuoreimmat tiedot maailman muodista mm. suoraan Pariisista, New Yorkista ja Lontoosta. Elle ei kuitenkaan ole vain muotikatalogi, vaan siitä löytyy myös kiinnostavia henkilöhaastatteluita vaikuttavilta ihmisiltä ja se yhdistää kaiken tämän leikkisään ja elämänmyönteiseen pakettiin.

Elle on myös hiljattain uudistunut ja muuttanut vanhaa kaavaansa. Uusi lehti keskittyykin enemmän tarjoamaan lukijoille keskitettyä sisältöä, johon kuuluu enemmän lukujuttuja, paremmat trendi- ja pukeutumisvinkit, muotitoimittajien vinkkejä ja parhaat ohjeet kosmetiikan käyttöön ja shoppailuun.

Lehden tiedot

Elle on Aller Media Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 12 kertaa vuodessa. Elle tavoittaa lähes 100 000 ihmistä jokaisella numerolla ja sen levikki on 25 000. Ellellä on myös omat nettisivut, jotka tarjoavat paljon lisäsisältöä.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut