Episodi

Episodi on jo yli kymmenen vuoden ajan ilmestynyt suomalainen elokuvalehti, joka keskittyy kertomaan teattereihin saapuvista uutuuselokuvista ja niiden taustatarinoista. Vuonna 2007 lehti yhdistyi DVD Hohto -lehden kanssa, mikä nosti lehden ilmestymistiheyttä aina 12 kertaan vuodessa.

Lehden sivuilta voi lukea myös muutakin kuin elokuvauutisia; Episodin lukijat pääsevät kurkistamaan muun muassa Netflixin julkisivun taakse, tutustumaan elokuvan maskeeraus-, ääni- ja erikoistehostetiimeihin sekä saat tietoa elokuva-aiheisista tapahtumista.

Episodi – kun haluat pysyä ajan tasalla uusimmista kovan tuotannon elokuvista ja alan ilmiöistä.

Tilaa Episodi-lehti

Lehden sisältö

EpisodiEpisodi on Pop Media Oy:n julkaisema elokuviin ja Hollywoodiin keskittyvä viihdelehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2003. Se on alan suurin ja kattavin julkaisu Suomessa ja painetun lehden lisäksi Episodi toimii aktiivisesti myös verkkomediana.

Lehden sisältö on hyvin korkealaatuista ja lehti itsessään onkin hyvin tyylikäs. Artikkelit teattereihin tulevista elokuvista ovat mielenkiintoisia, mutta kiintoisia ovat myös taustajoukkoihin keskittyvät haastattelut, jutut netin elokuvapalveluista sekä uutisoinnit elokuvaosien kiinnityksistä.

Episodilla on myös omat nettisivut, jossa voi osallistua keskusteluihin ja tutustua lehden juttuihin.

Lehden tiedot

Episodi on vuodesta 2003 ilmestynyt elokuvalehti, jota julkaisee Pop Media Oy. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja sen päätoimittaja on Jouni Vikman.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut