Erä

Erä-lehti on nimensä mukaisesti jokaisen eränkävijän lehti. Se kertoo kaiken niin varusteista, kohteista kuin eränkäynnin perusteistakin. Eikä tietysti pidä unohtaa kalastusta, joka on merkittävässä osassa jokaista Erä-lehteä.

Jos kalastus, metsästys tai vain luonnossa patikointi on lähellä sydäntä, niin Erä on lehti juuri sinulle.

Tilaa Erä-lehti

Lehden sisältö

EräErä on yhdistetty kalastus- ja erävaellus-lehti, joka tarjoaa lukijoilleen paljon tietoa ja ohjeita. Saat aina tuoreimmat kuulumiset osaavilta kalastus- ja eräoppailta, parhaat vinkit kalapaikoille ja ohjeet siihen mitä kannattaa ottaa mukaan.

Erä-lehden suosituinta antia on sen tarvite-esittelyt ja -vertailut. Asiantunteva toimittajakunta tutkii ja tutustuu laitteisiin intohimoisella tarkkuudella. Niistä kaivetaan kaikki tärkeä tieto lukijalle ja tämän perusteella onkin helppo tehdä omia ostopäätöksiä.

Lehdellä on myös nettisivut, jotka tarjoavat syventävää tietoa lehden artikkeleista ja paljon uutta luettavaa. Nettisivuilta on myös hyvä tarkistaa lisää varustevertailuita, sillä kaikki niistä eivät mahdu aina lehden sivuille.

Lehden tiedot

Erä on Otavamedia Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Se on kattava opas kaikille luonnosta ja sen antimista kiinnostuneille. Sen lukijakunta koostuu suurimmaksi osaksi miehistä ja sen lukijamäärä on yli 245 000.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut