Matkaopas

Uusi Matkaopas on kattava ja hyödyllinen matkailuun keskittyvä julkaisu, jonka tähtäimessä on auttaa sinua suunnittelemaan mieleisesi lomamatka juuri sinulle sopivalla budjetilla. Lehdessä esitellään uusimpia matkakohteita ja vielä tuntemattomiakin paikkoja, joita muut reissaajat eivät ole vielä hoksanneet.

Matkaoppaan lukijat pääsevät poimimaan mansikat kakusta tämän värikkään lehden ansiosta, sillä matkakohteiden esittelyn lisäksi lehden sivuilta voi bongata rahanarvoisia vinkkejä ja hyödyllisiä tietoiskuja.

Parasta lääkettä matkakuumeeseen saat tilaamalla Matkaoppaan suoraan kotiisi!

Tilaa Matkaopas -lehti

Lehden sisältö

ET MatkaopasMatkaopas on matkailuun ja matkakohteisiin keskittyvä, asiantunteva harrastelehti. Lehdessä kerrotaan suomalaisten suosikkilomakohteiden lisäksi uusista löydöistä ja eksoottisemmistakin vaihtoehdoista sekä annetaan erinomaisia sisäpiirin vinkkejä matkoille.

Lehdessä ei kuitenkaan unohdeta muita tärkeitä asioita, kuten matkavakuutuksia, kuluttajan oikeuksia tai terveys- ja turvallisuusasioita. Matkaoppaan avulla on helppo pysyä ajan tasalla muun muassa lentoyhtiöiden uusista turvallisuussäädöksistä ja matkakohteiden rokotesuosituksista.

Lehden omat matkaekspertit kertovat Matkaoppaassa omat hyödylliset neuvonsa ja suomalaiset matkaajat kertaavat omia kokemuksiaan, jotka voivat olla apuna oman matkan suunnittelussa.

Matkaoppaalla on myös omat nettisivut, jossa voi tutustua joihinkin lehden artikkeleista sekä osallistua kilpailuihin.

Lehden tiedot

Matkaopas on matkailun erikoislehti, jota kustantaa Sanoma Media Finland Oy. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut