ET Terveys

ET Terveys on tuore terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä lehti, joka tuo lukijoilleen aina tuoreimmat tiedot ja uusimmat terveyspalvelut. ET Terveys onkin kuin sinun henkilökohtainen valmentaja, jolta saa aina luotettavimmat tiedot.

ET Terveys on ET-lehden sisarlehti, joka on kohdistettu samalle varttuneemmalle lukijakunnalle. Jos siis olet nauttinut jo ET-lehden sisällöstä, niin ET Terveys täydentää lukukokemusta.

Tilaa ET Terveys

Lehden sisältö

etterveys-logoET Terveys tarjoaa paljon tietoa terveydestä ja sen ylläpitämisestä. Etusijalle otetaan varttuneemmat lukijat, joten kyse ei ole vain pelkästä fitnessistä. ET Terveys auttaa sinua pysymään terveenä pitkälle eläkevuosiin asti.

Lehden sivuilta löydät tietoa uusista terveyspalveluista ja hoidoista ammattilaisten osalta, sekä lukijatason vertaistukea ja tuotevertailuita. ET Terveyden omat asiantuntijat auttavat sinua kysy asiantuntijalta -palstalla, jossa saat vastauksia juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin. Mukana on myös parisuhdeasiaa ja ohjeita hyvään yhteiseloon niin olohuoneen kuin makuuhuoneenkin puolella.

Lehden tiedot

ET Terveys on Sanoma Magazines Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. ET Terveys on ET-lehden sisarlehti, joka tuo lisäsisältöä saman lukijakunnan ihmisille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut