ET

ET on lehti varttuneemman lukijan makuun. ET, tai Enemmän Tarinoita -lehti on täynnä artikkeleita ja haastatteluita, jotka painottuvat hyvän elämän viettämiseen.

ET kannustaakin nauttimaan elämästä ja antaa siihen avaimia mm. matkailun, terveyden ja hyvien ruokien osalta. Lehden kohdeyleisöä ovat varttuneemmat lukijat, jotka ovatkin otettu huomioon kaikissa lehden teksteissä.

Suomen suurin seniorimedia ET-lehti tarjoaa entistä enemmän lukemista, koskettavia tarinoita, vertaistukea ja kiinnostavia henkilöhaastatteluja.

Tilaa ET-lehti

Lehden sisältö

ET logo
ET-lehti on viihdyttävä ja koskettava lukulehti, joka korostaa aitoutta ja elämän konstailemattomuutta. ET-lehti rohkaisee lukijoitaan kokeilemaan uutta, mutta samalla nauttimaan perinteistä.

Lehti tarjoaa sarjoja ja juttutyyppejä. Mukana esimerkiksi Omat eurot -osio, jossa opastamme omaisuuden hoitamisessa, vakuutus- ja eläkeasioissa sekä rahankäytössä. Lehti kertoo tavallisten ihmisten tarinoita, olemme vahvasti kiinni arjessa. ET-lehti kirjoittaa myös aiheista, joista muut lehdet eivät kirjoita.

Matkailuartikkelit eivät ole nuorten juhlimisreissuja, vaan vanhemmille sopivaa rentoutumista ja kulttuurimatkailua. Kaikki lehden kirjoitukset ovat aina mielenkiintoista ja elämänmyönteistä luettavaa.

Lehdellä on myös omat nettisivut, joista löydät lisää artikkeleita ja pääset myös itse osallistumaan keskusteluun.

ET ilmestyy 20 kertaa vuodessa ja on kiinnostavaa luettavaa kannesta kanteen.

ET-lehti sai myös oman sisarlehden, joka keskityy varttuneempien ihmisten terveyteen. ET Terveys on opas henkilökohtaiseen terveyteen ja sen ylläpitämiseen kaikilla elämän aloilla.

Lehden tiedot

ET-lehti on Sanoma Magazines Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy 20 kertaa vuodessa. Se tarjoaa luettavaa varttuneemmalle lukijakunnalle ja sillä on sisarlehti ET Terveys, joka keskittyy terveyteen ja hyvinvointiin.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut