FIT

FIT on naisille suunnattu urheilun ja liikunnan aikakausilehti, joka tarjoaa kuukausittain kattavan paketin niin urheilusta kuin terveellisestä elämästä kiinnostuneille. FITin sivuilta löydät kaiken mikä liittyy urheilulliseen elämään, oli se sitten erilaisia urheilumuotoja, kilpailijoiden haastatteluita tai tuoreimmat tuulet sporttimuodin maailmasta.

Olit sitten vasta-alkaja urheilun ja kuntoilun parissa tai fitness-maailman veteraani, niin FIT antaa sinulle paljon uutta tietoa, hyviä näkökulmia liikuntaan ja paljon tuoretta tietoa maailmalta. Tämä on liikkuvan ihmisen lehti.

Tilaa FIT-lehti

Lehden sisältö

FIT-lehtiFIT pitää sisällää aina tuorreimmat kuulumiset kuntourheilun saralta. Tarjolla on tietoa eri urheilulajeista, treeniohjelmista ja -tavoista, ravinnosta ja kaikesta terveelliseen elämään liittyvästä. FIT kertoo myös uusimmat varustemuodit, joilla treenaamisesta saa enemmän irti.

Tämän lisäksi FIT käsittelee myös itse urheilijoita, jotka avaavat oman elämänsä lehden lukijoille. Treenivinkit ja -ohjelmat käydään tarkkaan läpi ja pääset näkemään mitä sisältyy fitness-ammattilaisen ruokavalioon. Saat hyvän silmäyksen siitä miten paljon työtä urheilun ammattilaiset tekevät päivittäin menestyksen eteen.

Lehden tiedot

FIT on Aller Media Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 12 kertaa vuodessa. Lehti on pääosin suunnattu naisille, mutta tarjoaa myös paljon tietoa, joka toimii myös mieslukijoille.

Tilaajalahjat liikunnan harrastajille

Talvijuoksutrikoot

ActiveFit talvijuoksutrikoot naisille (arvo 67 €)

Lämpimät, tekniset Active Fit -talvijuoksutrikoot. Pidä juoksumotivaatio korkealla läpi koko talven!
 • Pitävät lämpimänä kaikilla ilmoilla.
 • Heijastimet eri puolilla varmistavat, että näyt pimeässä.
 • Hyvinistuva leikkaus ja tyylikkäät heijastinkuviot.
Lisätietoa: Lämmin ja hengittävä materiaali, laadukkaat talvijuoksutrikoot, riittävän korkean vyötärön ansiosta housut eivät valu, heijastimet eri puolilla, vetoketjullinen takatasku, koot: S, M, L ja XL.
Digikuva ja kevyttoppatakki

Digi KUVA -lehti + N’arctic-kevyttoppis (arvo 75 €)

Lämmin ja erittäin kevyt N´arctic -välikausitakki sopii pitkiin kävelylenkkeihin ja muuhun ulkoiluun. Takki on kulutusta kestävää ribstop-materiaalia, ja siinä on kuitutäyte. Kevyt ja tehokkaasti eristävä täyte pitää sinut lämpimänä koko lenkin ajan. Päällysmateriaali on tuulta ja vettä hylkivää, joten takki suojaa kostealla ja tuulisellakin säällä. Takin väri on musta, ja sen helmassa ja hihansuissa on hyvän istuvuuden takaavat resorit. Lisäksi takissa on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen rintatasku, jossa on harmaat yksityiskohdat, sekä matala kaulus, joka lämmittää kaulaa ja niskaa. Saatavilla koot M, L ja XL.
Hyvä aktiivisuusranneke lahjaksi

Aktiivisuusranneke+vyölaukku, arvo 58,00 €

Kätevä aktiivisuusranneke ja vyölaukku samassa paketissa. Aktiivisuusrannekkeessa on askel- ja kalorinkulutusmittari sekä etäisyysmitta. Säädettävässä vyölaukussa on kaksi vetoketjullista taskua ja heijastin.
Hyvä Hamam pyyhe edullisesti lahjaksi

Brands Scandinavia Hamam-maxipyyhe, arvo 34,50 €

Brands Scandinavian monikäyttöinen Hamam-maxipyyhe on 100% puuvillaa. Pyyhettä voi käyttää mm. pyyhkeenä, torkkupeittona, rannalla... Tuotetiedot:
 • Materiaali: 100% puuvilla
 • Koko: 100x150 cm, hapsut
 • Väri: harmaa + valkoinen
 • Pesuohje: 40 asteessa, ei silitystä
Hyvä Bluebiit aktiivisuusranneke

Bluebiit Blueactive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä. Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä. Toiminnot:
 1. Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
 2. Kellonaika (myös päivämäärä)
 3. Ajanotto (toimii sekuntikellona eri aktiviteeteille)
 4. Askelmittari
 5. Kuljettu matka
 6. Kalorit
 7. Värinähälytys (muistuttaa liikunnasta tai tauoista)

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut