FIT

FIT on naisille suunnattu urheilun ja liikunnan aikakausilehti, joka tarjoaa kuukausittain kattavan paketin niin urheilusta kuin terveellisestä elämästä kiinnostuneille. FITin sivuilta löydät kaiken mikä liittyy urheilulliseen elämään, oli se sitten erilaisia urheilumuotoja, kilpailijoiden haastatteluita tai tuoreimmat tuulet sporttimuodin maailmasta.

Olit sitten vasta-alkaja urheilun ja kuntoilun parissa tai fitness-maailman veteraani, niin FIT antaa sinulle paljon uutta tietoa, hyviä näkökulmia liikuntaan ja paljon tuoretta tietoa maailmalta. Tämä on liikkuvan ihmisen lehti.

Tilaa FIT-lehti

Tilaajalahjat

Apila-ranneketju

Apila-ranneketju (arvo 79 €)

Finnfeelings Apila on uusi korusarja, joka ylistää arjen kauneutta. Vaatimaton apilanlehti on täynnä elinvoimaa, ja sen sydämenmuotoiset lehdykät symboloivat rakkautta. Apila-korut on suunnitellut Assi Arnimaa.

Ranneketjun pituus on 20 cm

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Ruusukultainen reppu

Ruusukultainen reppu (arvo 16 €)

Paino 85 g, kestää 10 kilon painon. Mitat 34 x 43,5 cm, vetoketjullinen tasku 16,5 cm, vedenkestävä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

FIT-lehtiFIT pitää sisällää aina tuorreimmat kuulumiset kuntourheilun saralta. Tarjolla on tietoa eri urheilulajeista, treeniohjelmista ja -tavoista, ravinnosta ja kaikesta terveelliseen elämään liittyvästä. FIT kertoo myös uusimmat varustemuodit, joilla treenaamisesta saa enemmän irti.

Tämän lisäksi FIT käsittelee myös itse urheilijoita, jotka avaavat oman elämänsä lehden lukijoille. Treenivinkit ja -ohjelmat käydään tarkkaan läpi ja pääset näkemään mitä sisältyy fitness-ammattilaisen ruokavalioon. Saat hyvän silmäyksen siitä miten paljon työtä urheilun ammattilaiset tekevät päivittäin menestyksen eteen.

Lehden tiedot

FIT on Aller Media Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 12 kertaa vuodessa. Lehti on pääosin suunnattu naisille, mutta tarjoaa myös paljon tietoa, joka toimii myös mieslukijoille.

Tilaajalahjat liikunnan harrastajille

Hyvä aktiivisuusranneke lahjaksi

Aktiivisuusranneke+vyölaukku, arvo 58,00 €

Kätevä aktiivisuusranneke ja vyölaukku samassa paketissa. Aktiivisuusrannekkeessa on askel- ja kalorinkulutusmittari sekä etäisyysmitta. Säädettävässä vyölaukussa on kaksi vetoketjullista taskua ja heijastin.
Hyvä Hamam pyyhe edullisesti lahjaksi

Brands Scandinavia Hamam-maxipyyhe, arvo 34,50 €

Brands Scandinavian monikäyttöinen Hamam-maxipyyhe on 100% puuvillaa. Pyyhettä voi käyttää mm. pyyhkeenä, torkkupeittona, rannalla... Tuotetiedot:
 • Materiaali: 100% puuvilla
 • Koko: 100x150 cm, hapsut
 • Väri: harmaa + valkoinen
 • Pesuohje: 40 asteessa, ei silitystä
Hyvä Bluebiit aktiivisuusranneke

Bluebiit Blueactive3 -aktiivisuusranneke

Bluebiit BlueActive3 -aktiivisuusranneke on helppokäyttöinen aktiivisuusranneke, jolla seuraat kellonajan lisäksi päivän aikana kertynyttä askelmäärää, kulutettuja kaloreita ja kuljettua etäisyyttä. Lisäksi mittaa unenlaatua! Voit käyttää sitä myös ajanottoon tai asettaa värinähälytyksen muistuttamaan tauosta istumatyössä. Käyttö ei vaadi mobiili- tai tietokonesovellusta. Kaikki asetukset ja toiminnot tehdään kahdella laitteen sivussa olevalla painikkeella. Laite seuraa aktiivisuutta, myös silloin kun näyttö ei ole päällä. Toiminnot:
 1. Unenlaadun mittaus, UUTUUS-ominaisuus!
 2. Kellonaika (myös päivämäärä)
 3. Ajanotto (toimii sekuntikellona eri aktiviteeteille)
 4. Askelmittari
 5. Kuljettu matka
 6. Kalorit
 7. Värinähälytys (muistuttaa liikunnasta tai tauoista)
vinyltech bluetooth-kuulokkeet

Bluetooth-kuulokkeet (Vinyl Tech), arvo 50 €

 • Puhdas langaton ääni – Bluetooth 4.2
 • Miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja
 • Helpot ottaa mukaan
Upeat langattomat on-ear-kuulokkeet, joissa on kirkas ja yksityiskohtainen ääni. Niillä voit nauttia musiikista, podcasteista tai äänikirjoista kaikessa rauhassa. Bluetooth 4.2 -tekniikka takaa parhaan mahdollisen langattoman äänentoiston. Kuulokkeissa on pehmeät vaahtomuoviset korvatyynyt, jotka eivät ala painaa edes tuntien yhtäjaksoisessa käytössä. Jos kuulokkeiden akku tyhjenee, liitä mukana tuleva johto virtalähteeseen ja jatka kuuntelua. Sisäisen mikrofonin avulla puhelutkin hoituvat. Kuulokkeet ovat kokoontaitettavat ja vievät näin vain vähän tilaa laukussa. Mukana on kankainen säilytyspussi. Lujatekoiset kuulokkeet, joissa on voimakas ääni ja joilla voit nauttia lempimusiikista päivän aikana.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut