FIT

FIT on naisille suunnattu urheilun ja liikunnan aikakausilehti, joka tarjoaa kuukausittain kattavan paketin niin urheilusta kuin terveellisestä elämästä kiinnostuneille. FITin sivuilta löydät kaiken mikä liittyy urheilulliseen elämään, oli se sitten erilaisia urheilumuotoja, kilpailijoiden haastatteluita tai tuoreimmat tuulet sporttimuodin maailmasta.

Olit sitten vasta-alkaja urheilun ja kuntoilun parissa tai fitness-maailman veteraani, niin FIT antaa sinulle paljon uutta tietoa, hyviä näkökulmia liikuntaan ja paljon tuoretta tietoa maailmalta. Tämä on liikkuvan ihmisen lehti.

Tilaa FIT-lehti

Tilaajalahjat

Apila-ranneketju

Apila-ranneketju (arvo 79 €)

Finnfeelings Apila on uusi korusarja, joka ylistää arjen kauneutta. Vaatimaton apilanlehti on täynnä elinvoimaa, ja sen sydämenmuotoiset lehdykät symboloivat rakkautta. Apila-korut on suunnitellut Assi Arnimaa.

Ranneketjun pituus on 20 cm

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Ruusukultainen reppu

Ruusukultainen reppu (arvo 16 €)

Paino 85 g, kestää 10 kilon painon. Mitat 34 x 43,5 cm, vetoketjullinen tasku 16,5 cm, vedenkestävä.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

FIT-lehtiFIT pitää sisällää aina tuorreimmat kuulumiset kuntourheilun saralta. Tarjolla on tietoa eri urheilulajeista, treeniohjelmista ja -tavoista, ravinnosta ja kaikesta terveelliseen elämään liittyvästä. FIT kertoo myös uusimmat varustemuodit, joilla treenaamisesta saa enemmän irti.

Tämän lisäksi FIT käsittelee myös itse urheilijoita, jotka avaavat oman elämänsä lehden lukijoille. Treenivinkit ja -ohjelmat käydään tarkkaan läpi ja pääset näkemään mitä sisältyy fitness-ammattilaisen ruokavalioon. Saat hyvän silmäyksen siitä miten paljon työtä urheilun ammattilaiset tekevät päivittäin menestyksen eteen.

Lehden tiedot

FIT on Aller Media Oy:n julkaisema aikakausilehti, joka ilmestyy kuukausittain 12 kertaa vuodessa. Lehti on pääosin suunnattu naisille, mutta tarjoaa myös paljon tietoa, joka toimii myös mieslukijoille.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut