GEO

GEO on on kansainvälinen tieteeseen keskittyvä reportaasilehti, joka kertoo maailman ilmiöistä suomalaisille lukijoille. Sen laajat artikkelit esittelevät luontoa, yhteiskuntaa ja tieteen eri alueita.

Kaikkea kuvitetaan huippuluokan valokuvilla, jotka paljastavat maailmasta paljon olennaista. GEO auttaa ymmärtämään maailman menoa ja tekemään suuria oivalluksia.

Aiheita käsitellään eurooppalaisesta näkökulmasta, kansainvälistä lehteä tehdään pääasiassa eurooppalaisin voimin.

Tilaa GEO

Tilaajalahjat

Raidallinen kassi

Raidallinen kassi (arvo 49 €)

Raikas raidallinen iso kassi, jossa pehmeät ja tukevat kantohihnat. Kassissa on magneettikiinnitys. Kassin koko 36/43 x 19 x 53,5 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Keraaminen veitsi

Keraaminen veitsi (arvo 39 €)

Keraaminen veitsi, jossa on tyylikäs tumma terä ja pitävä, hyvin muotoiltu kahva. Terän pituus on 15 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

GEO-lehtiGEOssa on upeat kuvat: ainutlaatuisia valokuvia kansainvälisiltä huippukuvaajilta. Pääset nojatuolimatkoille eksoottisiin maisemiin. Lehti käsittelee ajankohtaisia kysymyksiä mielenkiintoisista näkökulmista, kirjoittajina kokeneet toimittajat ympäri maailmaa. GEO on suomalaiselle lukijalle räätälöity: kansainvälinen menestyslehti suomeksi toimitettuna.

GEO -lehden nettisivuilta löydät paljon lehden artikkeleita, luettavaa riittää sielläkin. Kuvagallerioista voit ihastella kauniita kuvia. Foorumeita ja keskusteluja GEOn sivuilta ei kuitenkaan löydy.

Lehden tiedot

GEOa julkaisee Focus Media. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa (10 lehteä).

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut