Gloria

Gloria on Suomen muotilehtien ykkönen ja ylellinen lifestyle-lehti kaikille muodin edelläkävijöille. Gloriaa lukevat fiksut naiset, jotka haluavat ja voivat nauttia elämästään täysillä. Gloria opastaa urbaaniin laatuelämään: lehdestä löytyy kaunein muoti, parhaat kosmetiikkatuotteet ja kaikista herkullisimmat ruoat.

Lehti ei kuitenkaan ole pelkkää pintaa, vaan tarjolla on myös laadukkaita haastatteluja ja innostavaa kulttuuria. Glorian lukijalle vain paras on riittävän hyvää.

Tilaa Gloria

Tilaajalahjat

Sarpaneva Festivo -pöytäliina

Sarpaneva Festivo -pöytäliina (arvo 49,90 €)

Ylellisen Sarpaneva Design -pöytäliinan innoittajana on toiminut suomalaisille rakas Festivo-kynttiläjalka.

Kangas 100% cotton 120 gsm.

145 x 250 cm.

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

My Minerals -mineraalimeikit

My Minerals -mineraalimeikit (arvo 25 €)

My Minerals -mineraalimeikit ovat puhtaisiin, jauhettuihin mineraaleihin pohjautuvia tuotteita, joissa tavanomaisista meikkituotteista tutut lisäaineet on jätetty pois kokonaan tai minimoitu. Mineraalimeikki sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle.

Setti sisältää:
• 1 x mineraali puuteri, väri: natural
• 1 x mineraali poskipuna
• 2 x mineraali luomiväri
• 1 x "kabuki" sivellin

Saat tämän tilaajalahjan vain tämän linkin kautta »

Lehden sisältö

GloriaSuomen arvostetuin luksuslehti Gloria tarjoaa lukijoilleen muotia, kauneutta ja lifestyleä. Gloria tuo lukijansa ulottuville jatkuvasti uutta: ideoita, ilmiöitä, puheenaiheita, tuotteita. Luksus, hyvän elämän arvot, valinnanmahdollisuus ja nykynaisen maailmankuva ovat Glorialle tärkeitä asioita.

Lisäksi mukana on ajankohtaisia ilmiöitä, kiinnostavia henkilöitä ja monipuolista kulttuuria. Gloria tarjoaa mahdollisuuden unelmoida myös matkailu- ja ruokasisällön kautta.

Lehden tiedot

Gloriaa julkaisee Sanoma Magazines. Lehti ilmestyy 14 kertaa vuodessa.

Muita lehtiä, joista saatat olla kiinnostunut